Νίκος Χατζηνικολάου: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του - Δείτε τον με μαγιό

Λιώσαμε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Νίκος Χατζηνικολάου: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του - Δείτε τον με μαγιό

Την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του ανέβασε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μπαμπάς και κόρη ποζάρουν με μαγιό και ο δημοσιογράφος αναρωτιέται αν φέτος θα ζήσουμε καλοκαίρι ή όχι τελικά με τον καιρό αυτό και όλα όσα συμβαίνουν.

O Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε να ευχηθεί καλό μήνα σε όλους και να καλωσορίσει το καλοκαίρι μιας και μπήκαμε στον Ιούνιο και έτσι ανέβασε μια φωτογραφία από παλαιοτερές του διακοπές.

O δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την θάλασσα που στους ώμους του έχει την μικρή Εύα.

“Καλημέρα! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Αυτό θα το ζήσουμε άραγε φέτος;”, έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε. Πριν λίγο καιρό ο δημοσιογράφος βούρκωσε on air. Τι συνέβη;

Δείτε την ανάρτηση:

Νίκος Χατζηνικολάου κόρη

Ωστόσο εκτός από τον Νίκο Χατζηνικολάου στην παραλία ο ΑΝΤ1 έκανε μια ανακοίνωση για εκείνον

Μόλις «έσκασε» ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το κανάλι πριν από λίγο έκανε γνωστή την είδηση αν ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει ή όχι από την νέα σεζόν στην ίδια τηλεοπτική στεγή.

Ανανεώνεται η συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1 και ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ο ΑΝΤ1, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, που έχει βάλει με επιτυχία την προσωπική του σφραγίδα στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, θα είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με το κύρος, την αξιοπιστία και την πολυετή εμπειρία του, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση μέσα από την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»."