Ανακοινώθηκε στο «Πρωινό» ο χωρισμός

Οριστικό τέλος για γνωστό ζευγάρι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ανακοινώθηκε στο «Πρωινό» ο χωρισμός

Ανακοινώθηκε στο «Πρωινό» ο οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της showbiz. Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά πριν λίγο καιρό, ωστόσο τα ξαναβρήκαν για ένα μικρό χρονικό διάστημα και αυτή την φορά ο χωρισμός είναι οριστικός.

Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα του Πρωινού. Η ίδια μετέφερε τα δυσάρεστα νέα στην εκπομπή.

«Έχουμε οριστικό χωρισμό το κλειδώνω, καταπίνω και το κλειδί, το κλειδώσαμε. Δεν θα υπάρχει επανασύνδεση, είχα πει πριν καιρό για κάτι ταξίδια στο Λονδίνο και έτσι και αλλιώς. Η Θωμαή Απέργη έχει χωρίσει από τον Ρασίντ, οριστικά.

Αυτός ο σεϊχης δεν γεννήθηκε με τον τίτλο αλλά τον απέκτησε στη συνέχεια. Ήταν σαν παραμύθι αυτή η σχέση, στην αρχή όπως φαινότανε καθώς, ήταν ένας άνθρωπος πλούσιος κλπ.

Ωστόσο στη συνέχεια βγήκαν κάποιες πληροφορίες πως ο σεϊχης δεν είναι και τόσο σεϊχης. Είχανε κάποια on - off. Ήταν μαζί δυο χρόνια, αλλά δεν ήταν όλα καλά μεταξύ τους στην ουσία της σχέσης τους. Ένας ακόμη γνωστός Έλληνας ωστόσο χώρισε αυτές τις ημέρες.

Έμαθα ότι είχαν έρθει Αθήνα και έμεναν στη Γλυφάδα γιατί αυτός έχει κάνει κάποιες επενδύσεις στην Ελλάδα. Εκείνος είχε ένα γάμο από πριν με μια κοπέλα που είχε πάει στο GNTM και έχουν και ένα παιδί.

Η Θωμαή Απέργη είχε αφήσει για χάρη του τραγούδι και είχε πάει πίσω στα επαγγελματικά της. Πλέον όμως έχει ετοιμάσει νέα τραγούδια να επιστρέψει και είναι έτοιμη να προχωρήσει και προσωπικά.

Το μόνο σίγουρο πως δεν ήταν όλα ρόδινα σε αυτή την σχέση, για αυτό και οδηγήθηκαν στον χωρισμό, αν και ήταν δυο χρόνια μαζί» είπε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο: