Σημαδιακή ημέρα για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - Τι συνέβη σαν σήμερα πριν 11 χρόνια

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σημαδιακή ημέρα για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - Τι συνέβη σαν σήμερα πριν 11 χρόνια

Σημαδιακή ημέρα για Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά. Τι συνέβη σαν σήμερα πριν 11 χρόνια για το ζευγάρι και τους έχει σημαδέψει; Η ηθοποιός έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και είναι αρκετό καιρό παντρεμένοι.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για το ζευγάρι, αφού πριν από 11 χρόνια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Έλενα Τσαβαλιά με αφορμή την επέτειο γάμου με τον Μάρκο Σεφερλή κοινοποίησε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους στο Instagram και εξέφρασε δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της.

“Σ’ αγαπώ! Δεν μπορώ τίποτ’ άλλο να πω πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο ! 11 χρόνια γάμου”, έγραψε η Έλενα Τσαβαλιά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε. Δείτε και μια άλλη ανάρτηση τους που μας έκανε να λιώσουμε πριν λίγο καιρό.

Δείτε την ανάρτηση:

Μάρκος Σεφερλής Έλενα Τσαβαλιά

Χαρές στην οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά

Χαρές στην οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά. Γιορτή για το ζευγάρι, αφού σαν σήμερα γεννήθηκε ο γιος τους Χάρης που είναι και η μεγάλη αδυναμία τους και δεν του χαλάνε ούτε ένα χατήρι.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά. Ο Χάρης κλείνει 16 χρόνια ζωής και είναι η απόλυτη προτεραιότητα των γονιών του, παρά το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα.

Η Έλενα Τσαβαλιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον γιο της με μια φωτογραφία του.

«28 / 5 / 2004 Και σε μια στιγμή ο κόσμος όλος έγινε τόσο μικρός...μόνο εσύ. Χρόνια πολλά, αντράκι μου! Σε λατρεύω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Τσαβαλιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια με ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους, έπεσαν βροχή.

Δείτε την φωτογραφία:

Μάρκος Σεφερλής γιος