Αλίκη Κατσαβού: Έτσι αποκαλούσε ο μικρός Φοίβος τον Κώστα Βουτσά

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αλίκη Κατσαβού: Έτσι αποκαλούσε ο μικρός Φοίβος τον Κώστα Βουτσά

H Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε πως αποκαλούσε ο μικρός Φοίβος τον Κώστα Βουτσά. H ηθοποιός έδινε συνέντευξη εκείνη την ώρα και ο μικρός της γιος την φώναξε με το μικρό της, γεγονός που ξάφνιασε την δημοσιογράφο.

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Αλίκη Κατσαβού και εξήγησε πως είναι η ζωή της με τον Φοίβο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά ενώ την ώρα της συνέντευξης ο 4χρονος γιος της, άφησε άφωνη την δημοσιογράφο όταν τη φώναξε “Αλίκη”.

Όταν η Αλίκη Κατσαβού ρωτήθηκε για αυτό, είπε πως ο Φοίβος τη φωνάζει με το όνομά της, όπως έκανε και με τον Κώστα Βουτσά.

«Αλίκη με λέει και Κώστα έλεγε τον μπαμπά. Αλλά ξέρει τις ιδιότητές μας. Αλλά είμαστε Αλίκη και Κώστας. Δε συνειδητοποιείς αμέσως την απώλεια. Στον Φοίβο μίλησα μια εβδομάδα μετά. Συμβουλεύτηκα ειδικούς. Είναι λίγο αμήχανο στην αρχή. Με συμβούλεψαν να το πω με απλά λόγια και ψυχραιμία, όπως έχει συμβεί. Τι σημαίνει το “πέθανε” με λίγα λόγια μεστά. Από τον Φοίβο αντλώ μεγάλη δύναμη.

Στο νοσοκομείο ο Κώστας είχε τραχειοστομία. Προσπαθούσε να μου αφιερώσει ένα τραγούδι. Δεν το κατάλαβα ποτέ.» είπε, μεταξύ άλλων, η Αλίκη Κατσαβού. Δείτε εδώ και ποια η νέα της αρχή.

Αλίκη Κατσαβού: «Ήξερα από την αρχή για την περιουσία του Κώστα ότι...»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για την περιουσία του Κώστα Βουτσά λέγοντας «ήξερα από την αρχή ότι είχε μοιράσει την περιουσία του πριν γνωρίσει εμένα», είπε η ηθοποιός για τον σύζυγο της και όσα έχουν ακουστεί γι' αυτό.

Πολλά έχουν γραφτεί για την διαθήκη του Κώστα Βουτσά και το τι περιουσία άφησε στην σύζυγο του και στον γιο τους. Η ίδια για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το θέμα αυτό.

«Οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι η διαχείριση της περιουσίας του Κώστα, είναι κάτι που αφορά τον κόσμο και θέλουν να ακούσουν μια δυσαρέσκεια δική μου για την περιουσία του.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό, ο Κώστας τα είχε ξεχωρίσει όλα στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα με συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο, άφησε στις κόρες του πράγματα και είχε κάνει όσα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας.

Όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του μοιρασμένη, εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια και αυτό είναι» είπε η ηθοποιός.