Ελένη: Η απίστευτη αποκάλυψη on air για την Μαρινούλα - «Σήμερα δεν ήταν η μέρα της...»

Τι είπε για την πρώτη ημέρα στο σχολείο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Η απίστευτη αποκάλυψη on air για την Μαρινούλα - «Σήμερα δεν ήταν η μέρα της...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα on air στην εκπομπή της για την μικρή Μαρινούλα με αφορμή το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων και τον κορωνοϊό που ακόμη... παραμονεύει.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ALPHAtv, έκανε γνωστό τον λόγο που τελικά πήρε την απόφαση να την στείλει στο σχολείο, παρόλο που φοβάται.

Με αφορμή λοιπόν τα Δημοτικά που άνοιξαν, ανέφερε: «Σήμερα δεν ήταν η μέρα της. Αύριο ξεκινά το σχολείο η μικρή μου. Θα ήθελα πολύ να τη δω αυτή την εικόνα την ώρα που θα μπαίνει μέσα… Όσον αφορά το δικό μας σχολείο υπάρχει ένα πρωτόκολλο και το πού μέχρι πού αφήνεις το παιδί σου, δεν μπορείς και εσύ να το συνοδεύσεις. Είναι διαφορετικά τα πράγματα πια, δεν το παίρνεις και το πας μέχρι μέσα στην τάξη, είναι διαφορετικά…».

Λίγες ώρες πριν την αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την μικρή Μαρινούλα, στην εκπομπή της σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό. Έσβησαν τα φώτα και έριξε διαφημίσεις. Τι συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη κόρη Μαρίνα

Αδιανόητη αποκάλυψη της Ελένης: «Βγήκα μια μέρα βόλτα με τον Μάκη και την Μαρίνα και...»

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο περπάτημα που μπήκε στη ζωή της αυτό το διάστημα λόγω καραντίνας και διηγήθηκε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε με την οικογένειά της. Ωστόσο, λίγο πριν είχε επικρατήσει χαμός στο πλατό με τις δυο κυρίες, αφού η Ελένη έπαθε σοκ. Τι συνέβη;

«Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς που δεν ήταν η ζωή μας με περπάτημα, τώρα γυμναστήκαμε λίγο παραπάνω. Αυτό το κομμάτι μπήκε στη ζωή μας και το αγαπήσαμε και θα το κρατήσουμε. Το περπάτημα δεν είναι τόσο ζόρι όσο νομίζαμε. Είμαι του γρήγορου περπατήματος.

Επειδή δεν περπατάω, νόμιζα θα σέρνομαι αλλά είδα ότι και νιώθεις καλά αλλά ο καθένας έχει το ρυθμό του. Βγήκαμε μια ημέρα με τον Μάκη, την μικρή και το σκύλο βόλτα και χαθήκαμε. Κάποιον χαιρέταγε από μακριά και επειδή εγώ συνεχίζω να πηγαίνω γρήγορα και κάποια στιγμή μέσα στα δασάκια, δεν ήμασταν στην άσφαλτο και γυρνάω και έλεγα που πήγαν. Τους πήρα τηλέφωνο και μου λέει “που πήγες ρε αγάπη μου;” του λέω “ξέρω εγώ, το δασάκι ακολουθώ”. Χανόμαστε και μεταξύ μας», είπε η Ελένη Μενεγάκη.