Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξέσπασε σε κλάματα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο πλατό της Ελένης

Τι συνέβη;

Ξέσπασε σε κλάματα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο πλατό της Ελένης
News 01.06.2020 16:26
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό, μιλώντας για τις ψυχοθεραπείες που έκανε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μαζί με την Λένα Δροσάκη, διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και περιμένουν πως και πως τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Μάλιστα το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί σε λίγο καιρό. Δείτε εδώ την αναγγελία του γάμου τους!

Μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ως ο πρώτος καλεσμένος της μετά την καραντίνα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε στην απόφασή του να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, προκειμένου να βοηθήσει τον εαυτό του.

Γι΄αυτό το λόγο ξέσπασε σε κλάματα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Αν δεν είμαστε εμείς καλά, με όποιον και αν βρεθούμε δεν θα γίνει σύνδεση. Μπήκαμε με τα μούτρα του έρωτα, δυνατά και αρχίσαμε και το φτιάχναμε και το μεγαλώνουμε και ιδού και το πρώτο αποτέλεσμα. Το πρώτο μωρό. Αισθάνομαι ερωτευμένος, ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου και αυτό ήταν, ήρθε και έδεσε το γλυκό, κόλλησε το παζλ.

Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα κι εγώ ψυχοθεραπεία και με βοηθάει ακόμα πολύ. Μου έλεγαν και παλιά να το δοκιμάσω, αλλά το απέφευγα. Θεωρούσα ότι δεν το χρειαζόμουν, ότι δεν θα μου χρησίμευε κάτι. Έκανα λάθος. Με ηρέμησε, με έκανε να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη κι επίσης ήρθαν και πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου, όχι μόνο στη δουλειά μου.

Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι και τυχερός και χόρτασα ήδη από πολλά πράγματα στη δουλειά μου», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός, με την Ελένη Μενεγάκη να συγκινείται επίσης, με τα υπέροχα λόγια με τα οποία μίλησε ο καλεσμένος της.

Δείτε την αντίδρασή του στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους

Λένα Δροσάκη: Η γλυκιά φωτογραφία που τράβηξε ο Μπουρδούμης - Που πήγαν;

Share