J2US: Σοκάρει ο Ορφέας Παπαδόπουλος - «Πήγα στο γύρισμα μετά το νοσοκομείο»

Συγκλονιστική συνέντευξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Σοκάρει ο Ορφέας Παπαδόπουλος - «Πήγα στο γύρισμα μετά το νοσοκομείο»

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε ο Ορφέας Παπαδόπουλος, σόκαρε με μία αποκάλυψη που έκανε για τη συμμετοχή του στο J2US, με τον ίδιο να παραδέχεται πως η δυσκολότερη στιγμή του, ήταν όταν χρειάστηκε να πάει στο γύρισμα μετά το νοσοκομείο.

Παρέα με την παρτενέρ του, Άρτεμις Ματαφιά, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο TV Έθνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα πολύ άσχημο σημείο στην πορεία του στο παιχνίδι.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Ορφέας Παπαδόπουλος για το J2US

Ποια ήταν η πιο δύσκολη και αμήχανη στιγμή που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε on stage;

Ο.Π.: Για μένα, όταν στη δεύτερη εμφάνισή μας πήγα στο γύρισμα κατευθείαν από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόμουν. Ήταν μια δύσκολη στιγμή, που όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να παραμείνουμε στο παιχνίδι.

Στο J2US είδαμε να δημιουργείται ένα καινούργιο ζευγάρι. Δείτε εδώ ποιος αντικατέστησε την Άσπα Τσίνα!

Α.Μ.: Όταν στο 4ο επεισόδιο, ενώ είχαμε κατακτήσει τη 2η θέση στη βαθμολογία των κριτών, ήμασταν προτεινόμενοι για αποχώρηση. Αυτή ήταν μια δύσκολη κι αμήχανη στιγμή, όπως αμήχανες ήταν και οι μέρες που κύλησαν μέχρι την ημέρα προβολής του επεισοδίου, όπου θα μαθαίναμε το τελικό για εμάς αποτέλεσμα.

Πώς εισπράττετε τα σχόλια της κριτικής επιτροπής;

Ο.Π.: Με ανοιχτό μυαλό και ετοιμότητα είτε προς τον θετικό είτε προς τον αρνητικό σχολιασμό.

Α.Μ.: Με χαμόγελο!

Μιας και λέμε για το J2US, ένα σχόλιο σκέτη "φωτιά" έκανε και ο Γιώργος Γιαννόπουλος μετά την αποχώρησή του

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου, παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκαν σε όλα όσα έζησαν αλλά και στην αποχώρησή τους.

«Είναι άποψή μου είναι αυτή που είπα στην κριτική επιτροπή, δε μπορώ να έχω την άποψή μου; Μπορείτε να τη γράψετε όμως έτσι; Δεν υποτιμάω συναδέλφους διαγωνιζόμενους όπως η κυρία Ολυμπίου ή άλλους τραγουδιστές. Να πάει σε άλλα στάνταρ, αυτό εννοούσα και σε αυτό επιμένω», ήταν τα λόγια του ηθοποιού.

Με τη σειρά της, η Δέσποινα Ολυμπίου σχολίασε: «Θα μου λέιψουν όλοι». Στο άκουσμα της φράσης αυτής, ο Γιώργος Γιαννόπουλος γύρισε και τη ρώτησε «Όλα; Όλα, όλα;» με εκείνη να του απαντά: «Όλα».

Τότε τον λόγο πήρε πάλι ο Γιώργος Γιαννόπουλος λέγοντας, «Και κάποιοι ηλ@@ιο θα σου λείψουν; Εμένα πάντως οι ηλ@@ιο δε θα μου λείψουν, κάποιοι ηλίθιοι. Γιατί γνώρισα και ηλ@@ιους εδώ πέρα. Εμένα με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητώ και αυτούς γνώρισα. Κάποιοι από αυτούς είναι η Δέσποινα και ο Νίκος ο Κοκλώνης. Αυτοί με πήγανε μπροστά και τους ευχαριστώ πολύ… Να πω κάτι γιατί ίσως παρεξηγηθεί. Το σημαντικό ευδοκιμεί από το ασήμαντο. Ο έξυπνος ευδοκιμεί από τον ηλ@@ο. Δεν ενοχλούμαι από κάποιον απλά επιλέγω να πάω μπροστά με αυτούς που με πήγανε πιο μπροστά».