Άγριες Μέλισσες - διαρροή για τη Δρόσω: «Δύσκολη η στιγμή...»

Θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - διαρροή για τη Δρόσω: «Δύσκολη η στιγμή...»

Μία "καυτή" διαρροή για την επιτυχημένη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, βγήκε στη δημοσιότητα, η οποία αφορά την Δρόσω και τη δύσκολη στιγμή κατά την οποία πρόκειται να συναντήσει τον έρωτα της ζωής της, δηλαδή τον Ιορδάνη που θα μπει στο σίριαλ σε λίγο καιρό.

Το νέο αυτό πρόσωπο πρόκειται να μπει στην αγαπημένη σειρά και να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Δρόσως, η οποία περνάει δύσκολα όπως βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια, με τις σχέσεις της με την Ασημίνα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Ο Λάμπρος Κωνσταντέας, που θα υποδυθεί τον Ιορδάνη, παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και αναφέρθηκε στον ρόλο του και στο πώς θα γνωριστεί με την Δρόσω. Δείτε εδώ και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για τις Άγριες Μέλισσες που επιβεβαιώθηκε από το Πρωινό.

Αυτή είναι η διαρροή για τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Να ξεκινήσω με τα τρέχοντα. Πώς ήρθε ο ρόλος του Ιορδάνη στις «Αγριες μέλισσες»;

Με προσέγγισε η Μιράντα Ρωσταντή -casting director της σειράς- με την αφοπλιστική ευγένειά της, ώστε να βρεθούμε και με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο για ένα δοκιμαστικό, όπως και άλλοι νέοι ηθοποιοί φυσικά. Στη συνάντηση ένιωσα πως κάτι όμορφο θα συμβεί και είμαι ευγνώμων που με εμπιστεύτηκαν.

Ο ήρωας παίζει καταλυτικό ρόλο στην ιστορία της Δρόσως, καθώς θα τη διεκδικήσει. Πώς θα γίνει η πρώτη γνωριμία τους και πώς θα εξελιχθεί;

Ο Ιορδάνης αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη της οικογενειακής επιχείρησης, αφού έχασε τον πατέρα του πρόσφατα. Οταν μέσω της δουλειάς θα αντικρίσει τη Δρόσω, θα είναι και η στιγμή που αποφασίζει πως κάτι πρέπει να κάνει ώστε να γνωρίσει αυτό το κορίτσι. Είναι μια έλξη πηγαία. Θα κάνει πολλές απόπειρες για να το πετύχει αυτό. Η στιγμή κατά την οποία συναντά τη Δρόσω, όμως, είναι αδιαμφισβήτητα δύσκολη. Θα αντιμετωπίσει ένα ακατανόητο, για εκείνον, τείχος. Δεν θα διστάσει όμως να ζητήσει βοήθεια από όποιον του την προσφέρει. Αλλωστε η ανάγκη του για συντροφικότητα τον καθοδηγεί και θα τον κάνει να δοκιμάσει όλους τους πιθανούς τρόπους προσέγγισης. Διακριτικούς και μη! Πάντα όμως χωρίς να προσβάλλει το κορίτσι που τόσο δυνατά τον έλκει.

Άγριες Μέλισσες spoiler

Η Ελένη τι θέση θα πάρει;

Η Ελένη είναι και μάνα και πατέρας για τις αδελφές της. Σκοπός της είναι να προστατεύει εκείνες και την τιμή τους. Θέλει να είναι σίγουρη ότι πήραν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ευτυχία τους. Αυτό είναι κάπως οξύμωρο, γιατί τα «συμφέροντα» των δύο αδελφών της δεν είναι πια συμβατά. Επιπλέον, ο Ιορδάνης είναι ένας ευγενής άγνωστος για εκείνη. Ετσι, το να πείσει τη Δρόσω για τους σκοπούς του συμπεριλαμβάνει και το να περάσει το «τεστ» της Ελένης.