MasterChef: Σάστισαν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά για τον Πάνο Ιωαννίδη

"Κοκάλωσε" μέχρι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Σάστισαν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά για τον Πάνο Ιωαννίδη

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μία ανακοίνωση για το λόγο για τον οποίο λείπει ο Πάνος Ιωαννίδης από το πλατό, με τους παίκτες να σαστίζουν με τα λόγια του και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κοιτάει με απορία.

Πολύ παράξενη πρόκειται να είναι η σημερινή μέρα για τους 9 διαγωνιζόμενους, μιας και πρόκειται για πρώτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα να φύγουν τρία άτομα.

Εμείς βέβαια ξέρουμε ποια είναι αυτά και αν θέλετε να τα δείτε, σας τα έχουμε εδώ!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεκίνησε με το να εξηγεί τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί τις επόμενε μέρες.

«Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και θέλω να πω το εξής: Πλέον τα πάντα αλλάζουν, η ροή αλλάζει. Αυτή την εβδομάδα θα φύγουν τρεις! Είστε εννιά, στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είστε έξι. Τελική ευθεία και νομίζω ότι φαίνεται πολύ καλά η γραμμή τερματισμού πλέον. Τις τελευταίες 15 μέρες που απομένουν θα πρέπει να διεκδικείτε και να υπερασπίζεστε τη θέση σας καθημερινά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η ανακοίνωση για τον Πάνο Ιωαννίδη

Παράλληλα, ο γνωστός σεφ θέλησε να ενημερώσει του παίκτες, πως δεν πρόκειται να έχουν για σήμερα μαζί τους τον Πάνο Ιωαννίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πάνος δε θα είναι πια μαζί μας» με πολύ σοβαρό ύφος. Όλοι τον κοίταζαν με απορία και στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως είχε απλά ένα συνάχι και προτίμησε να μείνει στο σπίτι.

Νωρίτερα η Μαρία πέταξε μία σπόντα για τον Μπέλλο στο MasterChef

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την Μαρία να λέει μία πραγματικά απίστευτη σπόντα για τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μπέλλο. Η ίδια, παραδέχθηκε πως πιο πολλές φορές έχει βγει εκείνη μπροστά παρά ο Δημήτρης που είναι θεωρητικά φαβορί.

Τελευταία φορά που είδαμε τους δυο τους μαζί να βγαίνουν μπροστά, ήταν στον τελικό του Silver Award, όταν ο Μπέλλος κατάφερε να νικήσει τα 10.000 ευρώ και τη βαλίτσα με τα μαχαίρια.

Από εκείνη τη στιγμή, η Μαρία είναι πεπεισμένη πως οι μαγειρικές της ικανότητες είναι ανώτερες από όλων των άλλων, και πως έχει βελτιωθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι, κάτι που άλλωστε της έχουν επιβεβαιώσει και οι κριτές.

Μιας και λέμε για τη Μαρία Μπέη ωστόσο, δείτε εδώ για ποιο λόγο της ζήτησε συγγνώμη η Μάρλεν!

Αυτή είναι η σπόντα που πέταξε η Μαρία για τον Μπέλλο

Η Μαρία λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα, αναφέρθηκε στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής και αποκάλυψε πως θα μπορούσε άνετα να βρεθεί εκείνη στον τελικό, καθώς έχει ήδη βρεθεί σε έναν.

Άλλωστε, όπως συμπλήρωσε, τελικά πιο πολλές φορές έχει βγει εκείνη μπροστά στους κριτές παρά ο Μπέλλος.