Full in love η Ζένια και ο Βασίλης από το Power of love

Η τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Full in love η Ζένια και ο Βασίλης από το Power of love

Full in love φαίνεται να είναι ο Βασίλης Χαλκιάς και η Ζένια Σολδάτου από το Power of love, από τη στιγμή που αποφάσισαν να ξεκινήσουν ξανά τη σχέση τους. Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι αχώριστο από τη μέρα της επανασύνδεσής τους και αυτό φαίνεται μέσα από τα social media!

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι στο Power Of love, ωστόσο η σχέση τους τελείωσε. Αρκετό καιρό μετά το τέλος του παιχνιδιού ωστόσο, φαίνεται πως ο Βασίλης και η Ζένια απολαμβάνουν και πάλι τον έρωτά τους και μάλιστα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η Ζένια μετακόμισε στην Ζάκυνθο όπου ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση των γονιών της, ωστόσο δεν την πειράζει καθόλου να κάνει ταξίδια στην Αθήνα προκειμένου να δει τον αγαπημένο της. Ένα ζευγάρι του Power of love που έχει μείνει μαζί είναι η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος. Δείτε εδώ την ανάρτηση για την επέτειό τους!

Πριν από μερικές μέρες, ο Βασίλης Χαλκιάς είχε τα γενέθλιά του και οι δυο τους δε δίστασαν να ανεβάσουν κοινές φωτογραφίες.

Ζένια  Power of Love σύντροφος

Τις προάλλες η Ζένια έκανε γνωστό πως μάλλον είχε σχέση με τον Γιώργο Λασκαρίδη από το MasterChef

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έγινε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για παίκτη του MasterChef. Συγκεκριμένα, για τον Γιώργο Λασκαρίδη. Είχε σχέση με την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Power of love;

Η Ζένια Σολδάτου έκανε γνωστό πως στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν δυο χρόνια ήταν ζευγάρι με έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής. Στην εκπομπή μάλιστα, συζητούσαν ποιος μπορεί να είναι αυτός.

MasterChef Γιώργος Λασκαρίδης Ζένια Σολδάτου

Κατέληξαν στο γεγονός πως μπορεί να είναι ένας από τους τέσσερις: Σταύρος Βαρθαλίτης, Σταυρής Γεωργίου, Γιώργος Λασκαρίδης, Δημήτρης Μπέλλος.

Η Ζένια μπορεί να μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για το φλερτ της με τον διαγωνιζόμενο του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο δεν αποκάλυψε το όνομά του. Έτσι, όλοι συμπέραναν πως πρόκειται για τον Γιώργο Λασκαρίδη.