Τηλεοπτική "βόμβα": Η ανακοίνωση του ALPHA για πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεοπτική

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και τώρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγες ώρες ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, ετοιμάζεται να αναλάβει δική του εκπομπή!

Ο λόγος, φυσικά, για τον κάποτε σεφ της ωραίας Ελένης, Γιώργο Τσούλη.

ALPHA νέα εκπομπή για Γιώργο Τσούλη

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 15:30

Ο Γιώργος Τσούλης κάνει τη μαγειρική, διασκέδαση, κι έρχεται να αποδείξει ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν στην κουζίνα! Καθημερινά, ο chef μαγειρεύει λαχταριστές, δροσερές συνταγές που θα μας δώσουν ιδέες για τα καλοκαιρινά μας τραπέζια. Μαζί του μια sous chef από το… μέλλον, ρωτάει ότι θα θέλατε να ρωτήσετε εσείς!

«Μη μασάς» με τον Γιώργο Τσούλη.

Καθημερινά στις 15.30. Νόστιμο καλοκαίρι στον ALPHA.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης έχει αναλάβει πολλές βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων, έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από επιτυχημένες & ιδιαίτερα δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο για διεθνή brands.

Με το μοναδικό του ταπεραμέντο και την αμεσότητα στην επικοινωνία, ο chef Γιώργος Τσούλης έχει αποκτήσει πλέον το δικό του κοινό που συνεχώς αυξάνεται και τον ακολουθεί πιστά σε όλα του τα social media platforms (IG, FB, YouTube).

Το hashtag της εκπομπής είναι #mimasas

Και μιας και αναφερόμαστε σε νέες εκπομπές... Δείτε εδώ την πρεμιέρα της Αντελίνας εχθές στον ALPHA! Έγινε χαμός!