Χαμός στον ALPHA με την πρεμιέρα της Αντελίνας Βαρθακούρη

Δείτε τα πρώτα πλάνα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στον ALPHA με την πρεμιέρα της Αντελίνας Βαρθακούρη

Με το που ξεκίνησε η πρεμιέρα της φοβερής εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ALPHA, με τίτλο «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι», έγινε κανονικός χαμός, μιας και η αγαπημένη παρουσιάστρια «σάρωσε» τους δρόμους της Αθήνας και προκάλεσε άφθονο γέλιο.

Πρόκειται για μία νέα πρωτότυπη εκπομπή η οποία έκανε σήμερα την πρώτη εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση. Η Αντελίνα Βαρθακούρη με το γέλιο της και τη φινέτσα της, βγήκε στους δρόμους και μοίρασε λεφτά σε ανυποψίαστους ανθρώπους.

Αντελίνα Βαρθακούρη πρεμιέρα

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε προλάβει να δούμε πολλά από τη νέα προσπάθεια της Αντελίνας Βαρθακούρη, ωστόσο τα πρώτα πλάνα μας λένε ήδη πολλά. Δείτε και την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη της Αντελίνας Βαρθακούρη για τα κιλά της.

Δείτε τα πρώτα πλάνα της εκπομπής στο παρακάτω βίντεο:

Τι θα γίνεται ακριβώς στην εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη

Πριν από λίγο, «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση από τον ALPHA, η οποία αφορά την Αντελίνα Βαρθακούρη και την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι». Η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες και όλοι περιμένουμε τα πρώτα πλάνα με μεγάλη ανυπομονησία.

Αναβολή… τέλος! Η Αντελίνα Βαρθακούρη «κάνει ντου», χτυπάει τα κουδούνια ανυποψίαστων ανθρώπων και «εισβάλλει» στα σπίτια και τις ζωές τους προκειμένου να τους κάνει «άνω-κάτω» και να μοιράσει χρήματα. Η εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Σε ένα πρωτότυπο, real life game show, η Αντελίνα ξεσηκώνει τον κόσμο με τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της. Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια με διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες. Άφθονο γέλιο, χορός, τραγούδι, εκπλήξεις, απρόσμενες αντιδράσεις και 2000 ευρώ, έρχονται στο σπίτι σου μέσα από την οθόνη του Alpha.

Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Πρεμιέρα: Δευτέρα 1 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.30 στον Alpha.

Σας έχουμε και το trailer της Αντελίνας Βαρθακούρη, για το οποίο πήρε θέση ο Χάρης Βαρθακούρης, μετά το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα. Δείτε εδώ τι απάντησε ο μουσικός.