MasterChef Highlights: Οι σπόντες της Μαρίας, τα κλάματα της Μαριάννας και η ανακοίνωση "βόμβα"

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef Highlights: Οι σπόντες της Μαρίας, τα κλάματα της Μαριάννας και η ανακοίνωση

Μερικά από τα highlights του χθεσινού επεισοδίου του MasterChef είναι οι σπόντες της Μαρίας Μπέη, για τον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο, τα κλάματα της Μαριάνας, αλλά και μια ανακοίνωση "βόμβα" που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στο επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την Μαρία να λέει μία πραγματικά απίστευτη σπόντα για τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μπέλλο. Η ίδια, παραδέχθηκε πως πιο πολλές φορές έχει βγει εκείνη μπροστά παρά ο Δημήτρης που είναι θεωρητικά φαβορί.

Τελευταία φορά που είδαμε τους δυο τους μαζί να βγαίνουν μπροστά, ήταν στον τελικό του Silver Award, όταν ο Μπέλλος κατάφερε να νικήσει τα 10.000 ευρώ και τη βαλίτσα με τα μαχαίρια.

Από εκείνη τη στιγμή, η Μαρία είναι πεπεισμένη πως οι μαγειρικές της ικανότητες είναι ανώτερες από όλων των άλλων, και πως έχει βελτιωθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι, κάτι που άλλωστε της έχουν επιβεβαιώσει και οι κριτές. Μιας και λέμε για τη Μαρία Μπέη ωστόσο, δείτε εδώ για ποιο λόγο της ζήτησε συγγνώμη η Μάρλεν!

Η Μαρία λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα, αναφέρθηκε στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής και αποκάλυψε πως θα μπορούσε άνετα να βρεθεί εκείνη στον τελικό, καθώς έχει ήδη βρεθεί σε έναν.

Άλλωστε, όπως συμπλήρωσε, τελικά πιο πολλές φορές έχει βγει εκείνη μπροστά στους κριτές παρά ο Μπέλλος.

Σάστισαν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά για τον Πάνο Ιωαννίδη

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μία ανακοίνωση για το λόγο για τον οποίο λείπει ο Πάνος Ιωαννίδης από το πλατό, με τους παίκτες να σαστίζουν με τα λόγια του και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κοιτάει με απορία.

Πολύ παράξενη πρόκειται να είναι η σημερινή μέρα για τους 9 διαγωνιζόμενους, μιας και πρόκειται για πρώτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα να φύγουν τρία άτομα. Εμείς βέβαια ξέρουμε ποια είναι αυτά και αν θέλετε να τα δείτε, σας τα έχουμε εδώ!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεκίνησε με το να εξηγεί τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί τις επόμενε μέρες.

«Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και θέλω να πω το εξής: Πλέον τα πάντα αλλάζουν, η ροή αλλάζει. Αυτή την εβδομάδα θα φύγουν τρεις! Είστε εννιά, στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είστε έξι. Τελική ευθεία και νομίζω ότι φαίνεται πολύ καλά η γραμμή τερματισμού πλέον. Τις τελευταίες 15 μέρες που απομένουν θα πρέπει να διεκδικείτε και να υπερασπίζεστε τη θέση σας καθημερινά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Παράλληλα, ο γνωστός σεφ θέλησε να ενημερώσει του παίκτες, πως δεν πρόκειται να έχουν για σήμερα μαζί τους τον Πάνο Ιωαννίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πάνος δε θα είναι πια μαζί μας» με πολύ σοβαρό ύφος. Όλοι τον κοίταζαν με απορία και στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως είχε απλά ένα συνάχι και προτίμησε να μείνει στο σπίτι.

Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριάννα μπροστά στους κριτές

Στο επεισόδιο του MasterChef, η Μαριάννα έκανε την πιο αδύναμη προσπάθεια, και έτσι όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και πλάνταξε στο κλάμα γιατί δεν είχε καταφέρει να κάνει όσα έπρεπε.

Η σημερινές δοκιμασίες είναι πολύ ιδιαίτερες, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, τη βδομάδα αυτή θα φύγουν τρία άτομα.

Η Μαριάννα, βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση ήδη από το Mystery Box, μιας και η προσπάθειά της ήταν η χειρότερη. Για το λόγο αυτό, ακούγοντας τα σχόλια των κριτών, ξεκίνησε να κλαίει, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της εξηγεί πως ό, τι της λένε, το λένε για καλό.

Εκείνη προσπάθησε να ηρεμήσει ωστόσο όταν επέστρεψε στον πάγκο της, ξεκίνησε να κλαίει και πάλι με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Αδιανόητη κίνηση από τον Μπέλλο - Ζήτησε από τους κριτές να μην φάνε όλο το πιάτο του

Μία αδιανόητη κίνηση αποφάσισε να κάνει στο επεισόδιο του MasterChef ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ζήτησε από τους κριτές να μην φάνε όλο το πιάτο του και να αφήσουν λίγο για να δώσει και στη Μαρία να δοκιμάσει που ήθελε.

Ο Μπέλλος είχε ένα από τα καλύτερα πιάτα στο σημερινό Mystery Box και έτσι οι κριτές ενθουσιάστηκαν όταν τους το έφερε μπροστά τους.

Μεγάλο ενθουσιασμό έδειξε βέβαια και η Μαρία η οποία είπε θα ήθελε πολύ να φάει λίγο. Για το λόγο αυτό, ο Μπέλλος ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του αφήσουν λίγο και έτσι πήρε ένα κομματάκι ψωμί και το έδωσε στη Μαρία για να δοκιμάσει.

Η δημόσια αναφορά του Σωτήρη Κοντιζά στην μητέρα του

Στο επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς, με αφορμή ένα ιδιαίτερο πιάτο που δοκίμασε, δε δίστασε και έκανε μία δημόσια αλλά και σπάνια αναφορά στην μητέρα του, η οποία είναι από την Ιαπωνία.

Ο αγαπημένος κριτής του μαγειρικού show προσπαθεί να μην δίνει πολλά στοιχεία από την προσωπική του ζωή, ωστόσο αυτό δε συνέβη και σήμερα μιας και κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας αποφάσισε να πει κάτι για την μαμά του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λασκαρίδης, παρουσίασε στους κριτές, ένα πιάτο τύπου ράμεν, το οποίο είναι ξεκάθαρα κομμάτι της Ασιάτικης κουζίνας. Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε να το δοκιμάσει και πήρε στο χέρι του το πιρούνι του. Κατευθείαν γύρισε και είπε: «Να με δει η μάνα μου να τρώω ράμεν με πιρούνι και θα με πάρει κατευθείαν τηλέφωνο».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε να γελάει και αμέσως του απάντησε : «Ε άμα σε πάρει μην το σηκώσεις»!

Ο Διονύσης μίλησε για την πρώην σύντροφό του

Στο επεισόδιο του MasterChef, ο Διονύσης δε δίστασε και ενώ μαγείρευε, μίλησε για την πρώην σύντροφό του, την 22χρονη Εμμανουέλα η οποία του έμαθε τη συνταγή που αποφάσισε να μαγειρέψει σήμερα στο τεστ δημιουργικότητας.

Καθώς κινδύνευσε να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση μετά το τέλος του Mystery Box, ο Διονύσης αποφάσισε να βάλει τα δυνατά του και να κάνει ένα εντυπωσιακό πιάτο στην επόμενη δοκιμασία.

Ξεκίνησε λοιπόν να μαγειρεύει, και όταν η κάμερα έφτασε δίπλα του, εκείνος αποκάλυψε πως τη συνταγή για τη σάλτσα αυτή, του την έχει μάθει η Εμμανουέλα, η πρώην σύντροφός του.

«Τώρα φτιάχνουμε για την νοικοκυρά στο σπίτι, πιπεριές, μήλο πράσινο, μήλο κόκκινο, λεμόνι, κρασί και πιπεριές καυτές. Αυτή είναι μια σάλτσα που μου έμαθε η Εμμανουέλα. Μια κρέμα από μήλο πολύ ωραία και σήμερα την εφάρμοσα όπως μου βγαίνει. Έχω επιλέξει να κάνω αυτή τη σάλτσα που μου έμαθε η Εμμανουέλα γιατί εδώ και μερικά χρόνια την βάζω με όλα και πάει με το χοιρινό και είπα να την φέρω στο MasterChef σήμερα. Εμμανουέλα ευχαριστώ», είπε ο Διονύσης.

Διονύσης  πρώην σύντροφος