Η Ιωάννα Μαλέσκου "έκλεψε" την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Όλες οι λεπτομέρειες

Η αποκάλυψη του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ιωάννα Μαλέσκου

Μέσα από το Happy Day έγινε γνωστό πως η Ιωάννα Μαλέσκου, η εκρηκτική ξανθιά από την Κρήτη που θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, "έκλεψε" την εκπομπή που αρχικά προοριζόταν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητούσε με τον ΣΚΑΙ ήταν να παρουσιάσει την εκπομπή «Makeover» με coach την Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ με αποτέλεσμα να βρουν αντικαταστάτρια.

Ιωάννα Μαλέσκου ΣΚΑΙ εκπομπή Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έτσι λοιπόν, το κανάλι σκέφτηκε την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πλέον ανήκει στην ομάδα του σταθμού. Σύμφωνα, με το Happy Day και τη δημοσιογράφο, ο ΣΚΑΙ την προορίζει για την παρουσίαση του από το νέο έτος.

Ωστόσο, για την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM ποια δέχτηκε πρόταση; Το όνομα της δεν θα το πιστεύετε.

Γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου "έκλεισε" με τον ΣΚΑΙ και "έκλεψε" την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και δεν πήγε στον ALPHA;

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η "Μενεγάκη της Κρήτης" όπως αρκετοί την χαρακτηρίζουν κι ετοιμάζεται να... μεταναστεύσει την Αθήνα όπου θα ενταχθεί στο δυναμικό ενός καναλιού εθνικής εμβέλειας. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως στον ALPHA δεν θα την δούμε και θα μοιραστώ μαζί σας το απίστευτο παρασκήνιο που μου αποκάλυψε πηγή μου, στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών σταθμών για την Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο. Ο ALPHA την πλησίασε αφού η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ τρομερό παρασκήνιο από την αποχώρησή της! Η προσβολή και τα άσχημα λόγια!) ενημέρωσε την διοίκηση πως δεν θα συνεχίσει όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία αφού η Κρητικιά παρουσιάστρια ήταν κάθετη: "Δεν παίρνω δεύτερο λόγο".

Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις συζητήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ALPHA

Το εντυπωσιακό αυτό κορίτσι, όπως μου αποκάλυψε πηγή μου χαρακτηριστικά δεν δέχεται με τίποτα να ενταχθεί σε κάποιο πάνελ. Αν ο ρόλος της δεν είναι πρωταγωνιστικός δεν κλείνει καμία συμφωνία με κανέναν σταθμό και πολύ καλά κάνει. Ο καθένας έχει για τον εαυτό του τα δικά του όνειρα και όρια.

Άνθρωπος μου, μου αποκάλυψε πως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα την δούμε στον ALPHA για αυτό τον λόγο ακριβώς. "Το κανάλι της είχε προτείνει εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη αλλά να είναι παρουσιάστρια όχι κεντρική και φυσικά εκείνη τους είπε όχι".

Αυτό που γνωρίζω με σιγουριά και θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog είναι πως τις έχουν κάνουν προτάσεις αρκετά κανάλια και σε αυτό που φαίνεται να κλείνει είναι ο ΣΚΑΙ και μάλιστα σε... ρόλο που έχει ήδη άλλη παρουσιάστρια. Δηλαδή θα της πάρει το project και την... θέση...

Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι η νέα Μενεγάκη;

Είναι η Ιωάννα Μαλέσκου η νέα Ελένη Μενεγάκη; Η αλήθεια είναι πως διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να πάρει την θέση της ωραίας Ελένης μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί το φρέσκο πρόσωπο στην τηλεοπτική κοινωνία της Κρήτης και ήδη δεν είναι λίγοι εκείνοι που την παρομοιάζουν με την «Μενεγάκη» του νησιού.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» στο KΡΗΤΗ TV, μαγνητίζει τα βλέμματα τόσο στους τηλεοπτικούς δέκτες όσο και μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Η νεαρή δασκάλα, κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, κερδίζοντας αμέσως χιλιάδες θαυμαστές, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος και από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Μου έκαναν πρόταση από τον Alpha, γενικά για την μεσημεριανή ζώνη. Ήταν κάτι που είχα ανακοινώσει στη διοίκηση του σταθμού, είχα πάρει την απόφασή μου. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν. Η τελική μου απόφαση ήταν να πάω στον Alpha, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά γιατί διαφωνήσαμε στα ψιλά γράμματα των συμβάσεων. Από τις 6 Μαΐου και μετά δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τον συγκεκριμένο σταθμό», είπε πρόσφατα η ίδια στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Δικαίως έχει κάνει πολλούς να την «κυνηγάνε» αφού εκτός από την επιτυχία που σημειώνει η δική της εκπομπή σε κανάλι του νησιού είναι και από τις πιο όμορφες τηλεοπτικές παρουσίες.

Το ερώτημα είναι ένα. Είναι η Ιωάννα η νέα Ελένη;

Μιλάμε για δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα με διαφορετικές πορείες στη ζωή. Η Ιωάννα Μαλέσκου μικρή ήθελε να γίνει δικηγόρος σε μια οικογένεια δικηγόρων. Η Ελένη Μενεγάκη χωρίς πανεπιστήμιο στα χαρτιά της έγινε η κοπέλα της διπλανής πόρτας χάρη στην απλότητα την αμεσότητα ακόμη και την αφέλεια. Την Ιωάννα Μαλέσκου πάντως μόνο αφελή δεν την λες....

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου παρουσιάστρια

Ιωάννα Μαλέσκου Ελένη Μενεγάκη