Χαμός στο Happy Day μετά τη δήλωση της Σάντρας Βουτσά για την περιουσία - «Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα;»

Εκνευρίστηκε και υπήρξε ένταση στο πλατό για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο Happy Day μετά τη δήλωση της Σάντρας Βουτσά για την περιουσία - «Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα;»

Χαμός επικράτησε στο πλατό του Happy Day μετά τη δήλωση της Σάντρας Βουτσά για την περιουσία που άφησε πίσω του ο αείμνηστος ηθοποιός. Μάλιστα, εκνευρίστηκε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς επέμενε να την ρωτά για το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως τόνισε η ίδια, δεν υπάρχει καμία ενδοοικογενειακή κόντρα και η απάντησή της ήταν θεωρητική. Ενώ, ξεκαθάρισε και τη σχέση της με την Αλίκη Κατσαβού.

«Δεν έχουμε κάτσει να τα βάλουμε κάτω. Εγώ απλά απάντησα σε μια ερώτηση της Ελεονώρας για κάτι που ουσιαστικά δεν έχουμε βάλει κάτω. Ήταν μια θεωρητική απάντηση. Ξαναλέω ακόμη δεν έχουμε κάτσει να κάνουμε κουβέντα. Όλο αυτό το διάστημα ήταν πρωτόγνωρο. Δε μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι. Δεν υπάρχει καμία ενδοοικογενειακή έριδα. Απάντησα θεωρητικά. Ως μεγάλη αδερφή θεωρώ ότι πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο σε κάποιες συζητήσεις. Ήταν μια θεωρητική απάντηση σε κάτι που με ρώτησε η Ελεονώρα πάνω στην κουβέντα» είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

Happy Day Σάντρα Βουτσά

Όταν στη συνέχεια της έκαναν παρόμοιες ερωτήσεις, δεν έκρυψε την ενόχλησή της και είπε: «Ρε παιδιά συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Θα σας κάνω ανάλυση του τι θα πούμε με τις αδερφές μου; Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα; Σου απάντησα σε κάτι και θέλετε σώνει και καλά να σας πω κάτι που δεν υφίσταται. Σας απαντάω και με ξαναρωτάτε το ίδιο πράγμα. Ό,τι και αν συμβαίνει, αν συμβαίνει κάτι, είναι ανάμεσα σε μένα και τις αδερφές μου. Απάντησα πολύ θεωρητικά».

«Κανένα θέμα δεν υπάρχει με την Αλίκη. Ίσα-ίσα είμαστε πάρα πολύ καλά όλες και της συμπαραστεκόμαστε όσο μπορούμε» είπε χαρακτηριστικά. Ανατριχιαστική ωστόσο είναι και η αποκάλυψη για τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά.

Δείτε τη δήλωση που έκανε η Σάντρα Βουτσά για την περιουσία του πατέρα της

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Δευτέρας. Η ίδια "έσπασε" την σιωπή της για την διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού και έστειλε μια πολύ αυστηρή προειδοποίηση.

Συγκεκριμένα, στα Μεσάνυχτα έβαλε ένα τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα που έγραφαν διάφορα για την περιουσία του επιτυχημένου Κώστα Βουτσά, την οποία άφησε στα τέσσερα παιδιά του.

«Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου.

Κώστας Βουτσάς κόρη Βουτσά

Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι» εξήγησε η Σάντρα Βουτσά. Ανατριχιαστική ωστόσο είναι και η αποκάλυψη για τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά.