8 Λέξεις: Ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός μας τα έδειξε όλα - Ποιος είναι;

Έχει απίστευτο κορμί και είναι κούκλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός μας τα έδειξε όλα - Ποιος είναι;

Ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «8 Λέξεις», μας τα έδειξε όλα στο Instagram με μια φωτογραφία του. Ποιος είναι;

Ο συγκεκριμένος, είναι κούκλος, έχει απίστευτο κορμί, αλλά είναι δεσμευμένος εδώ και αρκετούς μήνες και όπως φαίνεται πολύ ερωτευμένος. Βέβαια, θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού τον ενδιαφέρει να απασχολεί μόνο με την δουλειά του.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος με μια φωτογραφία του "κόλασε" όλες τις θαυμάστριες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός, πόζαρε στη φύση... ολόγυμνος και μας έδειξε το απίστευτο κορμί του.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο οι διαδικτυακές του φίλες, έσπευσαν να του σχολιάσουν... σοκαρισμένες, ενώ τα likes έπεσαν σαν την βροχή. Ωστόσο, το κορμί της συντρόφου του, το έχετε δει; Είναι απίστευτο.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου που τα... πέταξε όλα στο Instagram

Στη Κύπρο είναι ένας αρκετά γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης χάρη στις επιτυχίες του. Έχει σκηνοθετήσει το Βάλς με 12 θεούς, τους 31 δρόμους και τη σεζόν 2013-2017 σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 Μπρούσκο μαζί με τους Αποστόλη Τότσικα, Ελένη Βαΐτσου, Εβελίνα Παπούλια, Γιώργο Ζένιο και άλλους Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους ηθοποιούς. Τη σεζόν 2014-2015 κάνει σκηνοθετική επιμέλεια στο Ρουά Ματ. Έχει παίξει στα ''Άσπρα Μπαλόνια'', στο ''Σε φόντο κόκκινο'' στο ''Αλλού Ξημερώμενοι'' και έχει κάνει guest εμφάνιση στην Ονειροπαγίδα.

Το Μπρούσκο και το Ρουά Ματ σημείωσαν φοβερά νούμερα σε Ελλάδα και Κύπρο. Την πρώτη του επαφή με την τηλεόραση έκανε από το Dream Show - The Theater στην τηλεόραση του Alpha, όπου και κέρδισε. Μέσα από αυτό το διαγωνισμό διέρρευσαν απόρρητες προσωπικές πληροφορίες του. Τη σεζόν 2017-2019 σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ALPHA Το Τατουάζ το οποίο επίσης σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε Ελλάδα και Κύπρο.