Ξεχάστε την Μαρία Μιχαλοπούλου όπως την ξέρατε στο GNTM - Δεν περίμενε κανείς να φωτογραφηθεί έτσι

Δείτε το υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεχάστε την Μαρία Μιχαλοπούλου όπως την ξέρατε στο GNTM - Δεν περίμενε κανείς να φωτογραφηθεί έτσι

Μπορεί η Μαρία Μιχαλακοπούλου στο GNTM να ήταν το... αντράκι της υπόθεσης, ωστόσο τώρα με τα projects που έχει αναλάβει κάθε φορά μας δείχνει κι έναν άλλον εαυτό. Κανείς όμως σίγουρα δεν περίμενε πως θα φωτογραφηθεί με... νυφικό!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Η Μαρία Μιχαλακοπούλου όχι απλά φωτογραφήθηκε ντυμένη νύφη αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι πιο ονειρικό έχουμε δει.

Η Μαρία του GNTM άφησε τους αγρούς και τα "πέταξε" όλα - Δείτε τη να ποζάρει τόπλες

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στους αγρούς και τα "πέταξε" όλα στη νέα φωτογραφία που ανέβασε. Μόλις τη δείτε να ποζάρει τόπλες, είναι σίγουρο πως θα πάθετε πλάκα!

Πρόκειται για μία από τις παίκτριες που τράβηξαν την προσοχή από την πρώτη κιόλας μέρα που εμφανίστηκε στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων και όχι άδικα, αφού με τον χαρακτήρα της και την εμφάνισή της, κατάφερε να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Όπως όλα δείχνουν, η Μαρία έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ τους τελευταίους μήνες, και έχει μεταμορφωθεί σε ένα πανέμορφο μοντέλο, με ολόκληρη την καριέρα της να την περιμένει.

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της έχει κάνει ωστόσο και η Ξανθή Τζερεφού από το GNTM. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Αυτή είναι η τόπλες φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία του GNTM

Την είχαμε δει πριν από μερικούς μήνες σε μία topless φωτό που είχε ανεβάσει στο προφίλ της, δείτε τη εδώ, όμως αυτή που ανέβασε πριν από μερικές μέρες, πραγματικά μας τρέλανε. Ναι ήταν και πάλι topless, όμως η φωτογραφία της δεν είχε τίποτα προκλητικό ή πρόστυχο. Εμείς εστιάσαμε μόνο στους απίστευτα γραμμωμένους κοιλιακούς της, γιατί μόλις την είδαμε ξεχάσαμε ότι και αν θέλαμε να πούμε.

Μαρία GNTM γυμνή