Στέλλα Μιζεράκη: Η αποκάλυψη για το μνημόσυνο του Ζάρλα - «Η μητέρα του φόρεσε λευκά γιατί...»

Η συγκινητική εξομολόγηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέλλα Μιζεράκη: Η αποκάλυψη για το μνημόσυνο του Ζάρλα - «Η μητέρα του φόρεσε λευκά γιατί...»

Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε μια αποκάλυψη για το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο πριν από ένα χρόνο την ημέρα των γενεθλίων του. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό το λόγο που η μητέρα του αποφάσισε να φορέσει λευκά.

Ενώ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως νιώθει που ο Πάνος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή. Από την άλλη, όσον αφορά τα επαγγελματικά, δήλωσε πως θα ήταν τιμή της να βρεθεί στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

«Είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός όσος χρόνος κι αν περάσει. Δε σου κρύβω πως είναι κάτι που με στενοχωρεί ακόμη και σήμερα. Δεν περνάει αυτό, αλλά μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό. Ο Πάνος είχε γενέθλια και μετά τις 12 έχασε τη ζωή του. Οπότε η μητέρα του φόρεσε λευκά στο μνημόσυνο, γιατί δε θα ήθελε να το δραματοποιήσει» είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

Στέλλα Μιζεράκη μνημόσυνο Πάνου Ζάρλα

«Θα ήταν τιμή μου να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη», είπε όταν την ρώτησαν για το ενδεχόμενο να έπαιρνε τη θέση της.

Ρίγη συγκίνησης ωστόσο, προκάλεσε ο Παναγιώτης Θεόφιλος, με το μήνυμα που έστειλε για τον ένα χρόνο από το θάνατο του αγαπημένου του φίλου, Πάνου Ζάρλα.

Μαυροφορεμένη η Στέλλα Μιζεράκη στο μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα - Στα λευκά η μητέρα του

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα. Η Στέλλα Μιζεράκη μαυροφορεμένη και η μητέρα του φορούσε λευκά. Στο σημείο βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του από το Power of love και μίλησαν εκείνον.

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο Πάνος Ζάρλας, νικητής του Power of love 1, σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο νικητής του πρώτου Power of Love που είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης «έφυγε» εντελώς ξαφνικά ανήμερα των γενεθλίων του σε ηλικία μόλις 28 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τους φίλους και συγγενείς του.

Χθες πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο του στον ναό του Αγίου Δημητρίου και σε αυτό βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του από το ριάλιτι αγάπης.

Ανάμεσα τους και η μαυροφορεμένη πρώην σύντροφος του Στέλλα Μιζαρέκη, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και η Κυριακή Τσανικίδου, αλλά και η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Όλοι τους μίλησαν στην κάμερα και κανένας τους δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει αυτό το τραγικό γεγονός.

Δείτε το βίντεο:

Πριν λίγες ημέρες και ο πρώην συμπαίκτης του Σωκράτης Ελ Γκαμαλί αποκάλυψε πως υπάρχει μια ομάδα στο Facebook που χλευάζει τον θάνατο του άτυχου νεαρού.