MasterChef - διαρροή: Στα τάρταρα η ψυχολογία των παικτών - Μια φωτογραφία λυγίζει τον...

Spoiler alert!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef - διαρροή: Στα τάρταρα η ψυχολογία των παικτών - Μια φωτογραφία λυγίζει τον...

Μια φωτογραφία, μια θύμηση, ο χρόνος μακριά από τους αγαπημένους, λυγίζει έναν από τους καλύτερους μάγειρες του MasterChef. Προσοχή, ακολουθεί μια μικρή διαρροή για το σημερινό επεισόδιο.

Η ανακοίνωση του STAR για το σημερινό MasterChef

Απόψε στις 21:00, στο 70ο Επεισόδιο του MasterChef 4: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το άκρως δημιουργικό Mystery Box, Μαριάννα, περιμένει με αγωνία να μάθει ποιοι θα λάβουν μέρος μαζί της στη δοκιμασία, με ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής του MasterChef 4.

Τα περιθώρια στενεύουν και οι απαιτήσεις των κριτών δεν συγχωρούν λάθη βιασύνης και έπαρσης κατά την αντιγραφή. Εκείνοι, που θα δώσουν λίγο χρόνο παραπάνω να διαβάσουν και να κατανοήσουν τη συνταγή, όπως λέει συχνά ο Σωτήρης Κοντιζάς, θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάποιοι, με τη διάθεση ανεβασμένη από το Silver Week, απογοητεύονται, που βρίσκονται σε αυτή τη θέση και υπερεκτιμούν τις ικανότητές τους. Για άλλους η μαγειρική τους αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα Τάρταρα και ο χρόνος παραμονής τους στον διαγωνισμό δείχνει να έχει απορροφήσει όλα τα αποθέματα ψυχικής δύναμης.

Μια φωτογραφία, μια θύμηση, ο χρόνος μακριά από τους αγαπημένους, λυγίζει έναν από τους καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού και το αποτέλεσμα στο πιάτο αντιγραφής δείχνει κακό, σύμφωνα με την κρίση του εξώστη.

Κάθε στιγμή αδυναμίας όμως στο σημείο αυτό του διαγωνισμού μπορεί να αποβεί μοιραία!

MasterChef - διαρροή: Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά τρεις φεύγουν αυτή την εβδομάδα!

Σας το είχαμε γράψει πρώτοι εδώ πριν από αρκετές βδομάδες στο Youweekly.gr και σας το υπενθυμίζουμε πάλι σήμερα! Από το MasterChef αυτή την εβδομάδα δεν θα αποχωρήσει ούτε ένας, ούτε δυο αλλά τρεις κι έχουμε τα ονόματα που θα ανακοινώσουν οι κριτές!

Συγκεκριμένα στο σημερινό επεισόδιο MasterChef οι τρεις κριτές θα σοκάρουν τους 9 παίκτες αφού θα τους αποκαλύψουμε ότι... κάθε λάθος κοστίζει ακριβά και σημαίνει... αποχώρηση, ώστε να μείνει η τελική 6άδα!

Οι τρεις παίκτες που αποχωρούν από το MasterChef αυτή την εβδομάδα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας μετά την αποχώρηση της Ντέμη, την πόρτα της εξόδου θα ακολουθήσει η Μαριάννα:

Masterchef spoiler αποχώρηση Μαρίαννα

Η Μαρλέν:

MasterChef  αποχώρηση Μαρλέν

Αλλά και ο Διονύσης:

Masterchef spoiler Διονύσης πρωϊός

Δείτε εδώ για πρώτη φορά την 22χρονη σύντροφός του