Ρούλα Κορομηλά: Το αδιανόητο χουνέρι που έκανε σε ηλεκτρολόγο - Τον έβαλε να αλλάξει μπλούζα γιατί...

Τον άφησε να ξεροσταλιάζει έξω από το σπίτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρούλα Κορομηλά: Το αδιανόητο χουνέρι που έκανε σε ηλεκτρολόγο - Τον έβαλε να αλλάξει μπλούζα γιατί...

Ένα αδιανόητο χουνέρι στον ηλεκτρολόγο που είχε καλέσει στο σπίτι της έκανε η Ρούλα Κορομηλά. Όπως αποκάλυψε, τον έβαλε να αλλάξει την μπλούζα του με μια που του έδωσε η ίδια να φορέσει, για να μπορεί έτσι να μπει μέσα και να κάνει τη δουλειά του.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, αφού έχει καταφέρει να «χτίσει» μια λαμπρή καριέρα στο χώρο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί και να αφιερωθεί στην προσωπική της ζωή. Βέβαια, το μωβ χρώμα δεν έχει ξεχάσει πως είναι... γρουσούζικο.

Πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, περιέγραψε ένα απίστευτο σκηνικό που σημειώθηκε στο σπίτι της.

Αυτό είναι το χουνέρι που έκανε η Ρούλα Κορομηλά στον ηλεκτρολόγο της

Η Ρούλα Κορομηλά, όπως αποκάλυψε και η ίδια, είχε καλέσει στο σπίτι της ηλεκτρολόγο, ο οποίος δεν γνώριζε ότι η παρουσιάστρια θεωρεί πως είναι γρουσούζικο το μωβ. Για αυτό και μόλις τον είδε να φοράει αυτό το χρώμα στην μπλούζα του δεν τον άφησε να μπει μέσα, αλλά του έδωσε μια άλλη δική της.

«Ορίστε! Αποδεικτικά στοιχεία, επειδή μου τη λέτε κάθε φορά σχετικά με το μωβ χρωματάκι! Το είχα « τιμήσει»… Το είχα. Καλά ας μην παίρνει και πολύ θάρρος… Υ.Γ.: Εγώ φταίω που όποιος με επισκέπτεται δεν προτιμάει αυτό το χρώμα; Εγώ δηλαδή φταίω πάλι που σήμερα ο ηλεκτρολόγος ξεροσταλιάζε έξω από την πόρτα μου, γιατί συνειδητοποίησε ότι φοράει μωβ πουκάμισο; Του έδωσα ένα λευκό t-shirt και μπήκε ο χριστιανός! Φήμες! Φήμες!», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ρούλα Κορομηλά σπίτι χουνέρι

Ωστόσο, τo δικό της συγκινητικό δημόσιο «αντίο» έστειλε η Ρούλα Κορομηλά στον Σωτήρη Τσιόδρα. Ο λοιμωξιολόγος που κάθε ημέρα για 72 ημέρες μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά στις 18:00 μας ενημέρωναν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κορωνοϊού, ανακοίνωσαν πως σταματούν. Δείτε τι δημοσίευσε.