Το συγκινητικό δημόσιο «αντίο» της Ρούλας Κορομηλά

Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε τον Σωτήρη Τσιόδρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το συγκινητικό δημόσιο «αντίο» της Ρούλας Κορομηλά

To δικό της συγκινητικό δημόσιο «αντίο» έστειλε η Ρούλα Κορομηλά στον Σωτήρη Τσιόδρα. Ο λοιμωξιολόγος που κάθε ημέρα για 72 ημέρες μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά στις 18:00 μας ενημέρωναν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κορωνοϊού, ανακοίνωσαν πως σταματούν.

Το απόγευμα της Τρίτης ήταν, όταν ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσαν το τέλος της καθημερινής τους τηλεοπτικής παρουσίας μέσα από τις συχνότητες όλων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών.

Με αφορμή το «αντίο» του Σωτήρη Τσιόδρα που τους συγκίνησε όλους, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να του στείλει το δικό της μήνυμα, μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στο λογαριασμό της στο Twitter.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του και έγραψε: «Ευχαριστούμε σας είπαμε; Ε! Σας ευχαριστούμε θερμά».

Ρούλα Κορομηλά αποχαιρέτησε τον Σωτήρη Τσιόδρα Instagram

Να πούμε πως συγκίνηση «πλημμύρισε» το Twitter με το «αντίο» που είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Δείτε εδώ όλα τα tweets.

Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά

«Ζήσαμε μια σκληρή πραγματικότητα...» ήταν μερικά από τα λόγια της Ρούλας Κορομηλά, στο ηχηρό μήνυμα που θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους, με ένα βίντεο που δημοσίευσε από τα παλιά και συγκεκριμένα από την εποχή που βρισκόταν στην τηλεόραση και στον χώρο της παρουσίασης.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και επικοινωνεί καθημερινά μέσα από διάφορες αναρτήσεις με τους θαυμαστές της. Ενώ, δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει κάνει Q&A και έχει απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις τους.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, όταν ξέσπασε ο κορωνοϊός, ήταν από τους πρώτους Έλληνες της showbiz που με τα θετικά μηνύματα τους, παρότρυνε τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους για το καλό της δικής τους υγείας, αλλά και για το καλό των γύρω τους.

Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά

«Από Δευτέρα μπαίνουμε, πάντα με προσοχή, σε πιο «ελεύθερους» ρυθμούς, ελπίζω. Με την καραντίνα αναθεωρήσαμε πολλά, πιστεύω ζήσαμε μια σκληρή πραγματικότητα, σταθήκαμε δυνατοί και υπάκουοι και με τον εγκλεισμό μας, αδράξαμε και την ευκαιρία να νοσταλγήσουμε στιγμές της ζωής και της δουλειάς μας, αναμνήσεις που λειτουργούσαν θεραπευτικά στις ψυχές μας αυτή τη γκρίζα περίοδο.

Από δω και στο εξής θα μας απασχολεί το τώρα και το μέλλον μας γεμάτα αισιοδοξία, αγάπη, δημιουργικότητα και αλληλεγγύη!

Κλείνω τις ζεστές αναμνήσεις με κάτι αρκετά παλαιότερο αλλά εξίσου σημαντικό για μένα. Να προσέχετε και να χαμογελάτε. Την αγαπη μου σε όλους σας».