Δούκισσα Νομικού: Νέο έπιπλο στο δωμάτιο των παιδιών της! Είναι όνειρο...

Δείτε φωτογραφία από μέσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Νέο έπιπλο στο δωμάτιο των παιδιών της! Είναι όνειρο...

Η Δούκισσα Νομικού φημίζεται για το γούστο της και τα δωμάτια του σπιτιού είναι γνωστό πως τα έχει επιμεληθεί αποκλειστικά εκείνη! Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε πως στο δωμάτιο των παιδιών της προστέθηκε ένα νέο - ονειρικό έπιπλο!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε την φωτογραφία που έβγαλε από την καινούργια σκηνή που πήρε στα παιδιά της μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Αυτό το είναι το νέο έπιπλο στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού

Η σκηνή είναι ένα πολύ βολικό αντικείμενο για να κρατά σε αναπαυτικό και περιορισμένο χώρο τα παιδιά. Χαλαρώνουν ενώ ταυτόχρονα μπορούν και να παίξουν!

Δούκισσα Νομικού δωμάτιο παιδιών

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το πατρικό της σπίτι! Είναι τρομερό

Δούκισσα Νομικού: Το δωμάτιο της κόρης της είναι σε ροζ χρώμα! Το αντικείμενο πάνω από την κούνια θα σε «μαγέψει»!

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η παρουσιάστρια - μοντέλο, ειδικά από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και να συνδυάσει άψογα και την καριέρα της, καθώς πλέον σχεδιάζει τα δικά της κοσμήματα, τα οποία έχει εμπνευστεί από τον γάμο της.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Δούκισσα Νομικού μας έχει δείξει και έναν από τους αγαπημένους της χώρους στο σπίτι. Το δωμάτιο της κορούλας της, το οποίο έχει όλο ροζ και λευκό χρώμα, ενώ πάνω από την κούνια της έχει βάλει κουρτίνα δίνοντας ένα πιο "πριγκιπικό" ύφος.

Δούκισσα Νομικού κόρη δωμάτιο