Δούκισσα Νομικού: Το πατρικό της σπίτι έχει ονειρικό κήπο - Είναι γεμάτος λουλούδια

Θα τον ζηλέψετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Το πατρικό της σπίτι έχει ονειρικό κήπο - Είναι γεμάτος λουλούδια

Η Δούκισσα Νομικού έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της, οι οποίοι την στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Για αυτό και όποτε μπορεί, πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι για να τους δεις. Μάλιστα, στην πρόσφατη επίσκεψη της, μας έδειξε και τον ονειρικό κήπο που έχουν.

Μπορεί την περίοδο της καραντίνας να μιλούσαν μόνο μέσω κινητού και facetime, ωστόσο πλέον περνάει αρκετό χρόνο μαζί τους. Απολαμβάνει κάθε στιγμή, ειδικά με τη μαμά της που πριν λίγες ημέρες της έφτιαξε γαλλική πλεξούδα στα μαλλιά.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τον καταπράσινο κήπο του πατρικού της και αποκάλυψε το δέντρο που είχε φυτέψει η ίδια όταν ήταν στην ηλικία του Σάββα το οποίο έχει μεγαλώσει πολύ.

« Αυτό το δέντρο ήταν το πρώτο που είχα φυτέψει όταν ήμουν στην ηλικία του Σάββα Και δες πόσο ψήλωσε; Το αγαπώ;;», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει να το αγκαλιάζει.

Να σημειώσουμε πως η Δούκισσα Νομικού πριν από λίγες ημέρες έζησε μερικές στιγμές ευτυχίας. Δείτε τι συνέβη.

Δούκισσα Νομικού πατρικό σπίτι

Απίστευτη η αυλή στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού - Η φωτογραφία που τράβηξε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στα λουλούδια

Την πιο όμορφη καραντίνα πέρασε η Δούκισσα Νομικού, αφού είχε αφιερώσει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με τον σύζυγο της και τα δυο παιδάκια της, τον Σάββα και την μικρή Αναστασία. Οικογενειακώς, όταν είχε καλό περνούσαν χρόνο στην αυλή του σπιτιού τους, η οποία όπως θα δείτε είναι απίστευτη. Την φωτογραφία μάλιστα, τράβηξε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Βέβαια, η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι μόνο απίστευτη για την αυλή, αλλά και για την πόζα της Δούκισσας Νομικού. Αφού, ο σύζυγος της θα μπορούσε άνετα να είναι... φωτογράφος. «Έπιασε» την παρουσιάστρια - μοντέλο σε μια τέλεια πόζα.

«...και ένα μπράβο στον άντρα μου που το φωτογραφικό του ταλέντο έχει ξεπεράσει πλέον κάθε προσδοκία. Και ένα ευχαριστώ γιατί είναι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσα να ζητήσω.Και ένα σαγαπώ γιατί είναι ο καλύτερος σύντροφος ζωής που θα μπορούσα να ζητήσω. Γιατί με σηκώνει όταν πέφτω, μου χαμογελάει όταν φοβάμαι, με αγκαλιάζει όταν κοιμάμαι.Δεν έχουμε επέτειο, δεν έχουμε γιορτή. Αλλά τελικά, γιατί να περιμένουμε μια ιδιαίτερη αφορμή για να εκφράσουμε όσα νιώθουμε; Ας το κάνουμε κάθε μέρα! Να και κάτι άλλο που μας δίδαξε η καραντίνα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Αυτή είναι η φωτογραφία από τον απίστευτο κήπο της

Δούκισσα Νομικού σπίτι κήπος

Πριν από λίγες ώρες επίσης, δημοσίευσε και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.