«Σε χάρηκα έστω για λίγο...» - Ράγισε καρδιές με τα λόγια της η Ελένη Μενεγάκη

Ο συγκινητικός λόγος της πριν το φινάλε της εκπομπής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σε χάρηκα έστω για λίγο...» - Ράγισε καρδιές με τα λόγια της η Ελένη Μενεγάκη

Λίγο πριν τελειώσει η σημερινή εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη είπε μερικά λόγια στον αέρα, για έναν πολύ καλό συνεργάτη της, με τα οποία «ράγισε» καρδιές. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, θέλοντας να τον αποχαιρετήσει του είπε πως τον χάρηκε έστω και λίγο φέτος.

Πριν από λίγο καιρό, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές της, πως αυτή πρόκειται να είναι η τελευταία της χρονιά στην ελληνική τηλεόραση. Η απόφαση της να αποχωρήσει προσωρινά, ήρθε μετά από μήνες που κυκλοφορούσαν φήμες σχετικά με την καριέρα της στο κανάλι.

Εξαιρετικά συγκινητικό ήταν και το στιγμιότυπο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος δε δίστασε να βάλει τα κλάματα. Δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό.

Ανήμερα της γιορτής της λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά. Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω...»!

Αυτά ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη με τα οποία ράγισε καρδιές

Έτσι λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει σιγά σιγά να αποχαιρετά τους συνεργάτες της έναν έναν. Σειρά σήμερα είχε ένας άνθρωπος που εντάχθηκε στο δυναμικό της εκπομπής της φέτος, ωστόσο η συνεργασία τους αποδείχθηκε πάρα πολύ καλή.

Αναφερόμενη στον αγαπημένο της σκηνοθέτη, Νίκο Αγγελόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη είπε συγκινημένη: «Είσαι καταπληκτικός σκηνοθέτης! Σ’ αγαπώ και σε χάρηκα έστω και λίγο».

Ελένη Μενεγάκη αποχώρηση