Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τα κιλά του - «Δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου...»

Πόσα κιλά ήταν ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τα κιλά του - «Δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου...»

Μέσα από τη σημερινή του εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας δε δίστασε να κάνει μία πραγματικά αδιανόητη εξομολόγηση για τα κιλά του. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως κάποια στιγμή είχε παχύνει τόσο, που δεν μπορούσε καν να δέσει μόνος του τα κορδόνια του.

Αφορμή για την όλη συζήτηση αποτέλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην απόφαση του να χάσει κάποια κιλά γιατί πλέον τον ενοχλούν.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του, θέλησε να αναφερθεί στο πρόβλημα που αντιμετώπισε εκείνος με τα κιλά και έτσι αποκάλυψε πως κάποια στιγμή είχε φτάσει τα 120. Αποτέλεσμα ήταν να μην έχει τη δυνατότητα να δέσει τα κορδόνια του ή να κάνει κάποιες βασικές δραστηριότητες μέσα στη μέρα του. Δείτε εδώ ακόμα μία αποκάλυψη που έκανε στη σημερινή του εκπομπή και τους άφησε όλους με το στόμα ανοικτό.

Πλέον ο Γιώργος Λιάγκας έχει αδυνατίσει αρκετά και αυτό φαίνεται μέσα από τις καθημερινές εμφανίσεις του στην εκπομπή του στο ΣΚΑΪ.

Αυτή είναι η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τα κιλά του

«Ξέρετε ποιο είναι ένα δείγμα ότι έχεις παχύνει πολύ; Δεν μπορείς να δέσεις τα κορδόνια σου. Επειδή έχω φτάσει σε τέτοια κιλά κάποια στιγμή, ότι τώρα είμαι αδύνατος , δεν μπορείς να δέσεις τα κορδόνια σου και λες ωχ παναγία μου. Κάποια στιγμή είχα φτάσει 120 κάτι κιλά και έσκυβα και δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου και είπα έλεος…».

Γιώργος Λιάγκας κιλά

Αυτά είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για τα κιλά του

«Μέχρι τα 35 ήμουν λίγα κιλά. Μετά δε ξέρω τι άλλαξε. Από το 90’ και μετά άρχισα και έβαζα κιλά. Την πάτησα γιατί κάναμε ένα στούντιο και από κει που έτρεχα στα βουνά, καθόμουν 15 ώρες σε μια καρέκλα. Έφερναν πίτσες και σιγά-σιγά...

Δημήτρης Σταρόβας κιλά αποκάλυψη

Δεν έχω μπει σε διαδικασία να κάνω δίαιτα, αλλά πρέπει. Αρχίζω και έχω λειτουργικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Μειώνονται οι αντοχές μου. Βλέπω εφιάλτες που έχουν σχέση με το βάρος μου. Έβλεπα εφιάλτες ότι απήγαγαν την κόρη μου και δεν μπορούσα να τη σώσω. Ξυπνούσα σε κάτι ενοχές. Τρώω ακατάστατες ώρες και δεν κινούμαι» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.