Η Δώρα Παντέλη απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο για το σχόλιο του - «Καταρχάς να πω ότι...»

Τα λόγια της για τον γνωστό παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Δώρα Παντέλη απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο για το σχόλιο του - «Καταρχάς να πω ότι...»

Η Δώρα Παντέλη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, για το ιδιαίτερα τιμητικό σχόλιο που έκανε για εκείνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως δεν τον γνωρίζει προσωπικά, ωστόσο αισθάνθηκε μεγάλη περηφάνια με τα λόγια του.

Πρόκειται για μία από τις πιο νέες δημοσιογράφους στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ και εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, όχι με την εμφάνισή της, αλλά με τις γνώσεις της και την εμπειρία της στο μπάσκετ.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε γράψει: «Η Δώρα Παντέλη είναι παρουσιάστρια και συμμετέχει στην ομάδα του Γ. Συρίγου που παρουσιάζει στη Νόβα τους αγώνες της Euroleague και την εκπομπή Super Euroleague. Όσο καιρό έχω σταματήσει από την τηλεόραση δεν έχω μιλήσει για αυτή και τα πρόσωπα που συμμετέχουν! Η Δώρα με κάνει να παραβώ τον…νομό της σιωπής.

Είναι έξυπνη, σπουδασμένη, ειδική ως αθλήτρια, επικοινωνιακή, γλυκιά, όμορφη, χωρίς τουπέ και επιτήδευση, με τέλεια γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Είναι συμπερασματικά η εκδίκηση της γυναίκας για τον ρόλο που οι ειδικοί εντός εισαγωγικών της έταξαν, δηλαδή της γλάστρας! Ό,τι καλύτερο έχω δει σε όλα τα χρόνια που βλέπω τηλεόραση! Εύγε κορίτσι μου».

Μιας και λέμε ωστόσο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, πρέπει οπωσδήποτε να δείτε και την σύντροφό του. Την έχουμε εδώ!

Ανδρέας Μικρούτσικος Δώρα Παντέλη

Αυτή ήταν η απάντηση που του έδωσε η Δώρα Παντέλη

«Έχω ύψος 1.83. Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου τυχαία, όταν πήγα καλεσμένη σαν αθλήτρια στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εκεί με γνώρισε ο τωρινός συμπαρουσιαστής μου και μου έκανε πρόταση να πάω σε ένα δοκιμαστικό.

Τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν τον γνωρίζω. Αρχικά τον ευχαρίστησα τηλεφωνικά. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα. Όλοι θα πουν καλά λόγια, αλλά σημασία έχει από ποιον προέρχονται. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα, ένιωσα πολύ χαρούμενη», ήταν τα λόγια της.