Κατερίνα Καινούργιου: «Στο Mega είχαμε πάει χάλια στα νούμερα και ήμουν δύσκολα οικονομικά»

Η αποκάλυψη της για την πεντάδα του πρωινού!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Στο Mega είχαμε πάει χάλια στα νούμερα και ήμουν δύσκολα οικονομικά»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να σχολιάσει τη συμμετοχή της στην πεντάδα του Πρωινού του Mega πριν από μερικά χρόνια, με την γνωστή παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως από τη μία τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χάλια, και από την άλλη η ίδια πέρναγε δύσκολα στα οικονομικά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε ευρέως γνωστή στην ελληνική τηλεόραση, όταν πριν από μερικά χρόνια δέχθηκε να παρουσιάσει το Πρωινό στο Mega, στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού, του Δημήτρη Ουγγαρέζου, του Νίκου Παπαδάκη και της Μαρίας Αραμπατζή.

Το εγχείρημα αυτό του καναλιού δεν πήγε τόσο καλά και έτσι σήμερα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να αναφερθεί στο πώς έληξε τότε η συνεργασία της με το κανάλι και πώς βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

Χαμός έγινε και χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην σύνδεση με τον Τριαντάφυλλο. Δείτε εδώ το σκηνικό.

Αυτή ήταν η αποκάλυψη που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για το Mega

«Η πεντάδα νομίζω ήταν το χειρότερο πρωινό που είχε κάνει το Mega. Είχαμε πάει χάλια σε νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με τα δεδομένα του Mega τότε. Θυμάμαι όταν τελείωσε η σεζόν μου είπαν "Κατερίνα λυπάμαι δε θα σε χρειαστούμε".

Τότε ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά. Είχα νοικιάσει μόνη μου σπίτι. Έπαιρνα και έλεγα να ξαναγυρίσω ρεπόρτερ. Πήρα τον Μουτσινά και του ζήτησα να με πάρει ρεπόρτερ. "Έχω ανάγκη, έστω τον βασικό". Και μου λέει "έλα και θα τα βρούμε". Έτσι έγινε το Δέστε τους. Μετά από αυτή την αποτυχία μου έλεγαν πως δε με θέλουν πουθενά και πήγα στον Μουτσινά. Σας είπα και το στόρυ μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.