MasterChef: Νέα αναφορά του Διονύση στην 22χρονη πρώην του

Τη θυμάται συνέχεια τελευταία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Νέα αναφορά του Διονύση στην 22χρονη πρώην του

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Διονύσης θυμήθηκε και πάλι την 22χρονη πρώην σύντροφό του και έτσι έκανε μία νέα αναφορά σε εκείνη, με αφορμή την μεγάλη έκπληξη που είχε ετοιμάσει η παραγωγή στους παίκτες για να τους χαλαρώσει.

Λίγο καιρό πριν μπει στο παιχνίδι, ο Διονύσης τελείωσε τη σχέση του με την αγαπημένη του Εμμανουέλα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, συνεχίζει να τη θυμάται μέχρι και σήμερα, και για το λόγο αυτό κάνει πολύ συχνά σχόλια για εκείνη.

Χθες, μάλιστα, μαγείρεψε μία συνταγή που του είχε μάθει εκείνη. Δείτε εδώ τα ιδιαίτερα λόγια του για την Εμμανουέλα.

Σήμερα, η παραγωγή αποφάσισε να στείλει πίτσες στους παίκτες για να τους φτιάξει το βράδυ πριν την δοκιμασία αποχώρησης και ο Διονύσης στάθηκε στην πίτσα πεπερόνι.

Αυτή ήταν η αναφορά του Διονύση για τη 22χρονη πρώην του

«Η πεπερόνι είναι για την Εμμανουέλα. Η Εμμανουέλα ήταν η τελευταία μου αγάπη με την οποία τρώγαμε πεπερόνι. Μου θυμίζει σπιτάκι, αραχτός, τηλεορασούλα, αγάπες… Μου φέρνει αναμνήσεις. Μια πίτσα μπορεί και μου φέρνει αναμνήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης του MasterChef.

MasterChef Διονύσης

Η Ματθίλδη Μαγγίρα αποκάλυψε πως ο Διονύσης είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο βλέπει το MasterChef

«Ακόμη και οι φυλακισμένοι ξέρουν πόσες μέρες έχουν στη φυλακή. Εδώ δεν ήξερε κανένας. Ένιωθα πως είμαι παίκτρια παγκόσμιου ριάλιτι. Η κόρη μου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και τελειώνει την τελευταία τάξη, την αντίστοιχη Γ’ Λυκείου. Θα την ήθελα κοντά μου στην καραντίνα, αλλά φοβηθήκαμε.

Το MasterChef δε μου αρέσει. Το βλέπω για τον φίλο μου τον Διονύση. Δεν έβλεπα τέτοιες εκπομπές. Δε με ιντριγκάρει τόσο η μαγειρική. Δε πίστευα πως ο Διονύσης θα πάει στο MasterChef γιατί εκεί οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες.», ήταν τα λόγια της.