Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαλλη η Σοφία Βόσσου με τον Βαλάντη - «Θα ζητήσουμε και πτυχίο μουσικής;»

Το σχόλιο που την έβγαλε από τα ρούχα της

Έξαλλη η Σοφία Βόσσου με τον Βαλάντη - «Θα ζητήσουμε και πτυχίο μουσικής;»
News 02.06.2020 22:45
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Έξαλλη φάνηκε να είναι η Σοφία Βόσσου, μετά από τα σχόλια που έκανε ο Βαλάντης για τον Σταμάτη Φασουλή και την κριτική επιτροπή του J2US. Η ίδια, θέλησε να απαντήσει πως δεν είναι δυνατόν να θέλει να ζητήσει ο τραγουδιστής, πτυχίο μουσικής από έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία στο χώρο.

Λίγο μετά την αποχώρηση του από το show του Open, ο Βαλάντης έκανε ένα καυστικό σχόλιο για την κριτική επιτροπή και για την «έλλειψη πτυχίων μαγειρικής». Η Σοφία Βόσσου δεν μπόρεσε να μην απαντήσει σε αυτά που άκουσε για τους συνεργάτες της.

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η γνωστή μουσικός ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται να μιλάει ο Βαλάντης με τέτοια λόγια για ανθρώπους όπως ο Σταμάτης Φασουλής και η Δέσποινα Βανδή που βρίσκονται εδώ και χρόνια στην κορυφή του κλάδου τους.

Για την κριτική επιτροπή του J2US, βέβαια, σχόλια έκανε και η Χρύσπα. Δείτε εδώ όλα όσα είπε!

Αυτά τα σχόλια έκανε η Σοφία Βόσσου για τον Βαλάντη

«Συγγνώμη… Όταν μιλάμε για τον κύριο Φασουλή, δεν θα σταθούμε εάν έχει πτυχίο μουσικής ή οποιοδήποτε πτυχίο! Ο κύριος Φασουλής έχει τα πτυχία του εδώ και χρόνια. Όταν μιλάμε για την κυρία Βανδή, η οποία τόσα χρόνια είναι στην κορυφή και είναι σπουδασμένη μουσικά. Όταν μιλάμε για την κυρία Μπακοδήμου, επίσης. Τη Βίκυ μου ξέχασα, Παναγία μου, το κορίτσι μου το γλυκό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να μάθουμε πως, όταν μας κρίνουν, να κρατάμε αυτό που πρέπει και αυτό που δεν μας κάνει να το αφήνουμε. Όταν συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο πράγμα και έχουμε μια κριτική επιτροπή που είναι μια χαρά επιτροπή. Αυτή τη στιγμή θα ζητήσουμε πτυχίο μουσικής από τον κύριο Φασουλή; Ντροπή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

J2US: Σοκάρει ο Ορφέας Παπαδόπουλος - «Πήγα στο γύρισμα μετά το νοσοκομείο»

Σχόλιο - "φωτιά" από τον Γιώργο Γιαννόπουλο για το J2US - «Δε θα μου λείψουν οι...»

Share