«Άκυρα τα σχόλια της επιτροπής» - Ξέσπασε η Χρύσπα μετά την αποχώρηση από το J2US

Τι είπε για τον λόγο που αποχώρησαν;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Άκυρα τα σχόλια της επιτροπής» - Ξέσπασε η Χρύσπα μετά την αποχώρηση από το J2US

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε η Χρύσπα, ξέσπασε για την αποχώρησή της από το παιχνίδι, J2US, και δε δίστασε να χαρακτηρίσει άκυρα, μερικά από τα σχόλια που έκανε για εκείνη και για τον Γιάννη Δρυμωνάκο η κριτική επιτροπή.

H Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε το Σάββατο από το δημοφιλές show του Open, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η γνωστή τραγουδίστρια, δεν συμφώνησε με πολλά από τα σχόλια που της έκανε η κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε TV Έθνος, η Χρύσπα ξεκαθάρισε πως μερικά από τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν άκυρα και πως δε θα κάτσει να παρεξηγηθεί ή να σκάσει για όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο, σας έχουμε εδώ τους κομμένους διαλόγους από το show. Διαβάστε τους εδώ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Αυτό ήταν το ξέσπασμα της Χρύσπας για την κριτική επιτροπή του J2US

Πώς εισέπραξες τα σχόλια της κριτικής επιτροπής μετά το σόου;

Είπαμε το «Φίλα με ακόμη». Στο πλευρό μου έχω έναν άνθρωπο πολύ συνεργάσιμο στην εκμάθηση του τραγουδιού. Μπορεί να μην έχει το ταλέντο, τη φωνή και το αυτί ενός τραγουδιστή, αλλά είναι απόλυτα οργανωμένος στον τρόπο της μελέτης του. Είναι αθλητής και έτσι έχει πειθαρχία – και αυτό του βγαίνει. Φορά με τη φορά ο Γιάννης έχει πολύ όμορφη εξέλιξη.

Η κριτική επιτροπή μέχρι σήμερα μας λέει τα ίδια. Υποστηρίζει ότι ο Γιάννης είναι πιο υποτονικός απ’ ό,τι θα έπρεπε πάνω στη σκηνή. Στα χρόνια της πορείας μου έχω καταλάβει -και το έχω μεταφέρει και στον Γιάννη- ότι σημασία δεν έχει να αρέσεις σε όλους ή στους πολλούς. Σημασία έχει σε αυτούς που αρέσεις, να αρέσεις για πάντα και ας είναι 10 άτομα. Αυτή είναι η ουσία του καλλιτέχνη και της τέχνης μας.

Σε έχει ενοχλήσει κάποιο από τα σχόλια της επιτροπής;

Είμαι αρκετά χρόνια μέσα στον χώρο για να με ενοχλήσει κάτι και να το πάρω μέσα μου. Κάποια σχόλια της επιτροπής είναι λίγο άκυρα, αλλά αυτό το συνειδητοποιώ βλέποντας το επεισόδιο. Οταν είσαι πάνω στη σκηνή δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Μπορεί να ακούσεις κάτι που να μην ισχύει. Πρώτα ακούω, παρατηρώ και μετά κρίνω αν ισχύει ή όχι. Φυσικά και έχω διαφωνήσει, αλλά είναι η δική μου άποψη.