MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Πλάνταξε στο κλάμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε μία πολύ σκληρή δοκιμασία αποχώρησης, και στο τέλος, ο παίκτης που τελικά αποχώρησε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και πλάνταξε στο κλάμα μπροστά στους κριτές.

Σταυρής, Μπέλλος, Μαρία και Μαριάννα ρίχτηκαν σήμερα στη μάχη προκειμένου να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Η Μαριάννα είχε βγει υποψήφια ήδη από το Mystery Box ενώ οι άλλοι τρεις βγήκαν από το τεστ δημιουργικότητας.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Και οι 4 παίκτες έκαναν πολύ καλές προσπάθειες ωστόσο απ' όλα τα πιάτα κάτι έλειπε. Το καλύτερο πιάτο το είχε ο Σταυρής ο οποίος ήταν και ο πρώτος που πήγε στο σπίτι, ενώ στη συνέχεια τον ακολούθησε ο Μπέλλος.

Η Μαρία και η Μαριάννα βρέθηκαν τελευταίες στην αίθουσα με τους κριτές, με τον Σωτήρη Κοντιζά να θέλει να μάθει αν θεωρούν ότι είναι άξιες για να μπουν στην 8άδα.

Τελικά οι κριτές ανακοίνωσαν πως αυτή που πρόκειται να αποχωρεί είναι η Μαριάννα. Εκείνη άκουσε όλα όσα της είπαν οι κριτές ενώ στο τέλος έβαλε τα κλάματα, κάτι που έκανε και χθες. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

MasterChef Μαριάννα

Νωρίτερα στο MasterChef, η Μάρλεν πέταξε μία "φαρμακερή" ατάκα

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μάρλεν δε δίστασε καθόλου και είπε μία πραγματικά "φαρμακερή" ατάκα για τη Μαρία και την προσπάθειά της στην δοκιμασία αποχώρησης, με την ίδια να σχολιάζει πως κακό σκυλί ψόφο δεν έχει!

Οι σχέσεις των δύο κοριτσιών δεν είναι καθόλου καλές, ειδικά από τη μέρα που η Μάρλεν επέστρεψε στον διαγωνισμό και είπε δημόσια την άποψή της για τη Μαρία, ξεκαθαρίζοντας πως θεωρεί ότι παίζει βρώμικα.

Από εκείνη τη στιγμή, η Μάρλεν και η Μαρία έχουν κόψει τις μεταξύ τους σχέσεις και απλά πετάνε σπόντες η μία για την άλλη όταν κάνουν δηλώσεις στην κάμερα. Ένα σχόλιο για τη Μαρία και τη σχέση τους έκανε σήμερα και ο Δημήτρης Μπέλλος. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτή είναι η φαρμακερή ατάκα που πέταξε η Μάρλεν για τη Μαρία

Κατά τη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης, η Μαρία δε δέχθηκε βοήθεια από κανέναν συμπαίκτη της, καθώς όπως σχολίασε η ίδια, το γεγονός ότι εκείνη και ο Μπέλλος βρέθηκαν στον τελικό του Silver Award, έκανε τους άλλους παίκτες να ζηλεύουν.

Από τη μεριά της η Μάρλεν, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως κανείς δεν βοήθησε τη Μαρία λέγοντας:

«Δε νομίζω να χρειάζεται βοήθεια, μια χαρά τα πήγε και μόνη της. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει».