Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος με Σουηδέζα και η εγκυμοσύνη

Τα αποκάλυψε για πρώτη φορά και συγκλόνισε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος με Σουηδέζα και η εγκυμοσύνη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε χθες το βράδυ, ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στον αέρα, τον άγνωστο γάμο του με Σουηδέζα, ο οποίος κράτησε για 9 χρόνια. Επίσης, έκανε γνωστή για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη που αναγκάστηκαν να διακόψουν λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Εκτός αυτών, αναφέρθηκε για την πορεία της καριέρας του, αλλά και την περιπέτειά του που τον έφτασε μέχρι και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο άγνωστος γάμος και η εγκυμοσύνη

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη, πως πριν από χρόνια υπήρξε παντρεμένος με μια Σουηδέζα για εννέα χρόνια και παρά λίγο να γίνουν και γονείς, αφού έμεινε έγκυος.

«Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, παντρευτήκαμε», είπε αρχικά.

Όσο για την εγκυμοσύνη της πρώην συζύγου του, ο Λάκης Γαβαλάς εξήγησε πως ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε κατά την εγκυμοσύνη, ανάγκασε το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να διακόψει την κύηση. «Φαντάσου πως τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν πάνω από 40 ετών», είπε με χιούμορ.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως ο Λάκης Γαβαλάς κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα που δεν αφορά την μόδα. Θα πάθετε πλάκα.

Η ζωή του Λάκη Γαβαλά στη φυλακή

«Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, προσθέτοντας πως “μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας»

«Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι το 18μηνο”! Γιατί δεν ήμουν ακόμη φυλακισμένος, ήμουν υπόδικος. Ξαφνικά έκανα τις γυμναστικές μου, έκανα τα πάντα και έβλεπα όλους τους άλλους σαν κομπάρσους. Για αυτούς ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Βουγιουκλάκη τους, η Καρέζη τους και πολλές φορές ο Φούντας τους» πρόσθεσε με χαμόγελο ο Λάκης Γαβαλάς για τους μήνες που πέρασε στη φυλακή.