Αλίκη Κατσαβου: Απάντησε δημόσια μετά τις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά για τα περιουσιακά

«Με ενοχλεί αυτό που γίνεται...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβου: Απάντησε δημόσια μετά τις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά για τα περιουσιακά

Η Αλίκη Κατσαβού, απάντησε δημόσια μέσα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα», μετά τις δηλώσεις που έκανε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, για τα περιουσιακά που διεκδικούν μετά το θάνατο του.

Η Σάντρα Βουτσά, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Δευτέρας και "έσπασε" την σιωπή της για την διαθήκη στέλνοντας μια πολύ αυστηρή προειδοποίηση.

«Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου.

Κώστας Βουτσάς κόρη Βουτσά

Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι» εξήγησε η Σάντρα Βουτσά. Ανατριχιαστική ωστόσο είναι και η αποκάλυψη για τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά.

Η απάντηση της Αλίκης Κατσαβού στα όσα λέγονται μετά τις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά

Η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε καλεσμένη μέσω Skype στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» που προβάλλεται στον ALPHA Κύπρου και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Αποκάλυψε πως είναι οι σχέσεις της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά, ενώ αναφέρθηκε και στα περιουσιακά.

«Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και πολύ αγαπημένες. Λείπει η μία στην άλλη, γιατί ο εγκλεισμός μας έκανε να χαθούμε. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται με τα κληρονομικά. Νομίζω πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα. Νομίζω πως όλες οι οικογένειες μετά τον θάνατο το αντιμετωπίζουν.

Εγώ δε θέλω να τα κάνουμε αυτά δημόσια. Είμαστε όλες ώριμες, καλές γυναίκες. Είμαστε όλες αγαπημένες και νομίζω πως μια χαρά μπορούμε να τα κάνουμε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας αυτά» τόνισε η Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή της Χριστιάννας Αριστοτέλους.