Ελένη: Η ατάκα που έφερε τον Κουτσογιαννόπουλο σε δύσκολη θέση - «Δεν είναι τίποτα δικό μας»

Άργησε να μπει στο πλατό και...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Η ατάκα που έφερε τον Κουτσογιαννόπουλο σε δύσκολη θέση - «Δεν είναι τίποτα δικό μας»

Μια απίστευτη ατάκα «πέταξε» η Ελένη Μενεγάκη κατά την είσοδο της στην εκπομπή το μεσημέρι της Τετάρτης. Μάλιστα, έφερε σε δύσκολη θέση τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος άλλαξε κατευθείαν την συζήτηση. «Δεν είναι τίποτα δικό μας», είπε μεταξύ άλλων, λίγο πριν κάτσει στην καρέκλα της.

Η παρουσιάστρια, μπήκε στο πλατό με καθυστέρηση κάποιων δευτερολέπτων και είδε πως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, είχε πάει και είχε κάτσει κοντά στη θέση της. Εκείνη, μάλιστα, ήταν η στιγμή που «πέταξε» την ατάκα της.

«Όπου θέλεις κάτσε, τίποτα δεν είναι δικό μας! Όλα τα μοιραζόμαστε! Αγάπη παντού...», είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να της απαντάει: «Επειδή ώρες ώρες ανησυχούμε...».

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Τότε, η Ελένη τον διέκοψε και είπε στον αέρα: «Τι αν θα μπω; Μετά από τόσα χρόνια δεν με ξέρετε;». Ωστόσο, ο συνεργάτης της, άλλαξε την κουβέντα λέγοντας: «Ελένη σήμερα είσαι πολύ ωραία».

Να σημειώσουμε, πως έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη έξω από το σχολείο της μικρής Μαρινούλας. Δείτε τα τρυφερά στιγμιότυπα.

Ελένη Μενεγάκη: Η αδιανόητη ατάκα που πέταξε για την αποχώρηση της

Μια αδιανόητη ατάκα πέταξε η Ελένη Μενεγάκη για την αποχώρηση της. Η παρουσιάστρια νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ και πλέον αναφέρεται συχνά στην απόφαση της που μέχρι πρότινος κρατούσε κρυφή.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε να ενημερώσει τους τηλεθεατές πως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν επέλεξε να μη βρίσκεται στην τηλεόραση.

Σήμερα, η παρουσιάστρια με αφορμή μια σύνδεση με το λιμάνι της Αίγινας και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, αναρωτήθηκε: «Nησί σου είναι αυτό που σε γεννάει ή αυτό που σε κρατάει;» και αμέσως συμπλήρωσε, «Τι είπα; Εκμεταλλευτείτε με μέχρι να φύγω. Έχω έμπνευση». Δείτε ωστόσο και όλη την αλήθεια για την φημολογούμενη αντικαταστάτρια της.