Ιστορική στιγμή σήμερα στο MasterChef - Φωνές και νεύρα

Spoiler alert

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιστορική στιγμή σήμερα στο MasterChef - Φωνές και νεύρα

Μια ιστορική, όπως αναγράφεται στο δελτίο που εξέδωσε το STAR, στιγμή θα ζήσουμε σήμερα μαζί με τους παίκτες στο MasterChef αφού οι κόντρες, οι φωνές και οι εντάσεις δεν θα λείψουν.

Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμέντη, έφτασε η μέρα, που όλοι περίμεναν. Η Ομαδική Δοκιμασία, που έχει γίνει θεσμός στο MasterChef, γνωστή και ως «τοίχος», θα βοηθήσει αρκετά να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Με τους 8 καλύτερους του διαγωνισμού, δύο ομάδες θα χρειαστεί να δουλέψουν σε απόλυτη αρμονία. Η κάθε μια καλείται να συνεργασθεί με την υποομάδα της, προκειμένου να παραδώσουν μαζί στους κριτές 6 όμοια πιάτα.

Τρία πιάτα πρωτότυπα από την υποομάδα του αρχηγού και άλλα τρία από την υποομάδα με επικεφαλής τον υπαρχηγό.

Το μενού που θα επιλέξουν αυτή τη φορά οι δύο αρχηγοί, θα πρέπει να ακολουθηθεί και να εκτελεσθεί με απόλυτη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας ακόμα και τις ίδιες τεχνικές, που επιλέγουν αυτοί. Κάθε στιγμή παρέκκλισης από το αρχικό σχέδιο θα φέρει ένα και μόνο αποτέλεσμα: αυτό της αποτυχημένης προσπάθειας.

Δείτε εδώ το twitter που οργιάζει για το MasterChef! «Ο Ιωαννίδης προτίμησε τον κορωνοϊό από τη Μαρία»

4, 3, 2, 1 …πάμε! Άλλη μια ιστορική στιγμή γεμάτη φωνές, αρκετά νεύρα, ένταση αλλά και μπόλικη δημιουργικότητα, ξεκινά στην κουζίνα του MasterChef 4.

Ποιος αποχωρεί σήμερα από το MasterChef

Η Μαρλέν:

MasterChef  αποχώρηση Μαρλέν

Αλλά και ο Διονύσης:

Masterchef spoiler Διονύσης πρωϊός