Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: Χαμός στο Twitter - «Ο Ιωαννίδης προτίμησε τον κορωνοϊό από τη Μαρία»

Επικές ατάκες!

MasterChef: Χαμός στο Twitter - «Ο Ιωαννίδης προτίμησε τον κορωνοϊό από τη Μαρία»
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Κανονικός χαμός έγινε και σήμερα το βράδυ στο Twitter με το νέο επεισόδιο του MasterChef, με πολλούς να σχολιάζουν την αποχώρηση της Μαριάννας καθώς και την απουσία του Πάνου Ιωαννίδη, λέγοντας πως μάλλον προτίμησε τον κορωνοϊό από τη Μαρία.

Το σημερινό επεισόδιο έκρυβε πολλές εκπλήξεις, μιας και η δοκιμασία αποχώρησης έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό. Η Μαριάννα ήταν αυτή που δεν κατάφερε να πάει παρακάτω και άφησε πίσω της το MasterChef, με τους τουιτεράδες να παραληρούν!

Η Μαριάννα μπήκε στο "στόχαστρο" του Twitter και χθες με το πιάτο που ετοίμασε. Δείτε εδώ μερικές από τις πιο επικές ατάκες.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα tweets για το MasterChef

Δείτε τι έγινε κατά την αποχώρηση της Μαριάννας από το MasterChef

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε μία πολύ σκληρή δοκιμασία αποχώρησης, και στο τέλος, ο παίκτης που τελικά αποχώρησε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και πλάνταξε στο κλάμα μπροστά στους κριτές.

Σταυρής, Μπέλλος, Μαρία και Μαριάννα ρίχτηκαν σήμερα στη μάχη προκειμένου να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Η Μαριάννα είχε βγει υποψήφια ήδη από το Mystery Box ενώ οι άλλοι τρεις βγήκαν από το τεστ δημιουργικότητας.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Και οι 4 παίκτες έκαναν πολύ καλές προσπάθειες ωστόσο απ' όλα τα πιάτα κάτι έλειπε. Το καλύτερο πιάτο το είχε ο Σταυρής ο οποίος ήταν και ο πρώτος που πήγε στο σπίτι, ενώ στη συνέχεια τον ακολούθησε ο Μπέλλος.

Η Μαρία και η Μαριάννα βρέθηκαν τελευταίες στην αίθουσα με τους κριτές, με τον Σωτήρη Κοντιζά να θέλει να μάθει αν θεωρούν ότι είναι άξιες για να μπουν στην 8άδα.

Τελικά οι κριτές ανακοίνωσαν πως αυτή που πρόκειται να αποχωρεί είναι η Μαριάννα. Εκείνη άκουσε όλα όσα της είπαν οι κριτές ενώ στο τέλος έβαλε τα κλάματα, κάτι που έκανε και χθες. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

MasterChef Μαριάννα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Νέα αναφορά του Διονύση στην 22χρονη πρώην του

MasterChef - Ανατροπή: Στον "τάκο" Μπέλλος και Μαρία

Share