«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» - Το πρώτο μήνυμα της Μάρθας Καραγιάννη μετά το χειρουργείο

Τι είπε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» - Το πρώτο μήνυμα της Μάρθας Καραγιάννη μετά το χειρουργείο

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» δήλωσε η Μάρθα Καριαγιάννη στο πρώτο της μήνυμα μετά το χειρουργείο που είχε. Οι ηθοποιός ξεπέρασε τις δυσκολίες και είναι πλέον καλά στην υγεία της, αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Η Μάρθα Καραγιάννη ξεπέρασε πλέον τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία της. Η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει και όσους στάθηκαν στο πλευρό της σε αυτή την δύσκολη στιγμή που είχε.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου για το ενδιαφέρον τους. Είμαι καλά και σύντομα θα βρίσκομαι και πάλι στην καθημερινότητά μου», ήταν το μήνυμα που έστειλε σε όλο τον κόσμο η Μάρθα Καραγιάννη μέσω της εφημερίδας Espresso.

Με αυτά τα λόγια η μεγάλη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, η Μάρθα Καραγιάννη, θέλησε ένα εικοσιτετράωρο μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε να στείλει μέσω της εφημερίδας “Espresso” το δικό της μήνυμα, καθησυχάζοντας έτσι τους χιλιάδες θαυμαστές της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίοι ανησυχούσαν για την πορεία της υγείας της.

Δείτε ωστόσο και την σπαρακτική ανάρτηση που έκανε η Μάρθα Καραγιάννη για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Μάρθα Καραγιάννη: Βγήκε από το χειρουργείο - Ποια είναι η κατάσταση της;

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», μίλησε η καλή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα και αποκάλυψε πως η ηθοποιός βγήκε από το χειρουργείο στο οποίο μπήκε για τη χολή της. Ποια είναι η κατάσταση της;

Όπως έκανε γνωστό η Ντόρα Δούμα, η Μάρθα Καραγιάννη, είναι πολύ καλά στην υγεία της και αυτή την στιγμή κοιμάται. Ενώ, θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι της αύριο ή μεθαύριο.

Μάρθα Καραγιάννη υγεία χειρουργείο