Κέλλυ Κελεκίδου: Έτσι είναι χωρίς ρετούς το κορμί της - Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κέλλυ Κελεκίδου: Έτσι είναι χωρίς ρετούς το κορμί της - Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό

Η Κέλλυ Κελεκίδου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό και «έριξε» το Instagram. Το σώμα της χωρίς ρετους είναι πραγματικά υπέροχο, αφού η ίδια γυμνάζεται και προσέχει και πάρα πολύ την διατροφή που κάνει.

Η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε τις πρώτες της βουτιές και έκανε ανάρτηση με το μαγιό της στο Instagram. Η ίδια αν και μανούλα δυο παιδιών διαθέτει άψογες αναλογίες.

Η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε στο instagram τις πρώτες της φωτογραφίες μα μαγιό και πάθαμε πλάκα με το πόσο καλλίγραμμο είναι το σώμα της. Η ίδια διατηρεί τις αναλογίες της με διατροφή και εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής.

«Γενικά τρώω τα πάντα και δεν στερούμαι τίποτα. Μερικές φορές τρώω υπερβολικά πολύ. Έχω καταφέρει να βρω το μυστικό, που άλλους οργανισμούς μπορεί να μην τους βοηθάει, εμένα όμως με βοήθησε πολύ. Τρώω πολλά μικρά γεύματα ανά 2-3 ώρες» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη της η Κέλλυ Κελεκίδου. Πριν λίγο καιρό η τραγουδίστρια απέκτησε κι άλλο "παιδί" με τον Κουρκούλη.

Δείτε την ανάρτηση της:

Λίγα λόγια για την Κέλλυ Κελεκίδου που πόζαρε με μαγιό

Η Κυριακή "Κέλλυ" Κελεκίδου (Θεσσαλονίκη, 9 Απριλίου 1979) είναι Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum.

Έχει καταγωγή από τo Κοκκινόχωμα Καβάλας και το Χαμηλό Κιλκίς, γνωστή για τα τραγούδια της "Γλύκα, γλύκα γλυκιά μου ", "Μα το Θεό", "Σε βγάζω άκυρο" και "Συγκεντρώσου". Έχει συνεργαστεί με τραγουδιστές, όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Διονύσης Μακρής και ο Κώστας Μαρτάκης, με τους οποίους τραγούδησε και σε ντουέτα. Το 2008 το σινγκλ της, "Σε θέλω με τρέλα" έγινε χρυσό.

Τον Απρίλιο του 2008 κυκλοφόρησε το τρίτο της προσωπικό άλμπουμ, με τίτλο Μακριά σου δεν υπάρχω.Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the stars όπου κατέκτησε την έβδομη θέση.

Από το 2009 μέχρι σήμερα, είναι παντρεμένη με τον Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη. Στις 13 Αυγούστου 2009, έφερε στον κόσμο το γιο τους, Ραφαήλ και στις 15 Νοεμβρίου 2014 γεννήθηκε η κόρη τους, Ελπινίκη. Από τα μέσα του 2014 μέχρι το 2018 ζούσαν οικογενειακώς στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, λόγω δουλειάς.