Έχεις δει τον κούκλο αδερφό της Δούκισσας Νομικού; Θα σου «πέσει» το σαγόνι

Οικογενειακή υπόθεση η ομορφιά

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έχεις δει τον κούκλο αδερφό της Δούκισσας Νομικού; Θα σου «πέσει» το σαγόνι

Έχεις δει τον κούκλο αδερφό της Δούκισσας Νομικού; Θα σου «πέσει» το σαγόνι μόλις δεις την φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια. Οι δυο τους δεν μοιάζουν και πολύ, ωστόσο η ομορφιά είναι σίγουρα οικογενειακή υπόθεση.

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια φωτογραφία στα stories της του αδερφού της και εξέφρασε την αγάπη που του έχει γράφοντας «Είσαι ο καλύτερος αδερφός».

Ο αδερφός της Νικήτας είναι πολύ γοητευτικός και ενθουσίασε της διαδικτυακές της φίλες όπως ήταν αναμενόμενο. Οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα η Δούκισσα συχνά εκφράζει την αγάπη της είτε μέσω του προφιλ της στο Instagram, είτε και στις συνεντεύξεις της, ωστόσο πριν λίγες ημέρες η Δούκισσα έκανε μια αποκάλυψη και για την συμμετοχή της στο GNTM.

«Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, μαλώναμε συνέχεια, αλλά μετά αγαπιόμασταν. Σαν το σκύλο με τη γάτα. Από το Γυμνάσιο και μετά, έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου, όπως κι εγώ. Κουβεντιάζουμε από επαγγελματικά μέχρι και προσωπικά μου θέματα. Έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση. Τον θαυμάζω πάρα πολύ» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο People η παρουσιάστρια.

Λίγες ημέρες πριν η Δούκισσα Νομικού είχε ανεβάσει φωτογραφίες από το πατρικό της

Η Δούκισσα Νομικού έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της, οι οποίοι την στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Για αυτό και όποτε μπορεί, πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι για να τους δεις. Μάλιστα, στην πρόσφατη επίσκεψη της, μας έδειξε και τον ονειρικό κήπο που έχουν.

Μπορεί την περίοδο της καραντίνας να μιλούσαν μόνο μέσω κινητού και facetime, ωστόσο πλέον περνάει αρκετό χρόνο μαζί τους. Απολαμβάνει κάθε στιγμή, ειδικά με τη μαμά της που πριν λίγες ημέρες της έφτιαξε γαλλική πλεξούδα στα μαλλιά.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τον καταπράσινο κήπο του πατρικού της και αποκάλυψε το δέντρο που είχε φυτέψει η ίδια όταν ήταν στην ηλικία του Σάββα το οποίο έχει μεγαλώσει πολύ.

« Αυτό το δέντρο ήταν το πρώτο που είχα φυτέψει όταν ήμουν στην ηλικία του Σάββα Και δες πόσο ψήλωσε; Το αγαπώ;;», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει να το αγκαλιάζει.

Να σημειώσουμε πως η Δούκισσα Νομικού πριν από λίγες ημέρες έζησε μερικές στιγμές ευτυχίας. Δείτε τι συνέβη.

Δούκισσα Νομικού πατρικό σπίτι