Ανακοίνωσε τον χωρισμό στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Αμηχανία στο πλατό

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ανακοίνωσε τον χωρισμό στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Ανακοίνωσε τον χωρισμό στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και έφερε αμηχανία στο πλατό.Οι φήμες ακουγόντουσαν εδώ και μέρες και η ίδια απλώς επιβεβαίωσε την είδηση μη δίνοντας πολλές λεπτομέρειες.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να μένουν μαζί πέρυσι το καλοκαίρι, όταν αποφάσισαν αν δοκιμάσουν τη σχέση τους και να βιώσουν μία νέα εμπειρία. Το "πείραμά" τους ωστόσο φαίνεται πως δεν πέτυχε, μιας και το αγαπημένο αυτό ζευγάρι, οδηγήθηκε σιγά σιγά προς τον χωρισμό.

Τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο το μεσημέρι της Πέμπτης η Έλενα Κώνστα.

Η ίδια ήταν έτοιμη να μιλήσει για τον τον διαγωνισμό της εκπομπής και ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε: «Μου έχεις ανάψει φωτιές από το πρωί να ξέρεις. Γιατί ο Γεωργιάδης έχει σκυλιάσει να μου λέει “ρώτα την αν ισχύουν οι φήμες, θέλω να της κάνω συνέντευξη”». Τέλος στη σχέση του έδωσε και ένα ακόμα αγαπημένο ζευγάρι. Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται!

Ανακοίνωσε τον χωρισμό στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Τότε ο Νίκος Γεωργιάδης μπήκε στο πλάνο και ανέφερε στην Έλενα Κώνστα ότι αισθάνεται τύψεις, γιατί πριν από λίγο καιρό την είχε ερωτευμένη και αγαπημένη στο εξώφυλλο πολύ γνωστού περιοδικού με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

χωρισμός «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

«Είναι περίεργη η κατάσταση, σίγουρα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Όλοι μας στεναχωριόμαστε. Εκεί στο περιοδικό με τις ερωτήσεις αν θα παντρευτείτε και θα κάνετε παιδιά που μας κάνατε… Φυσικά εσείς φταίτε» είπε η Έλενα Κώνστα, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Γεωργιάδης τη ρώτησε: «Ήσασταν τόσα χρόνια μαζί και δεν το είχατε συζητήσει ποτέ αυτό το πράγμα;».

«Ήμασταν 3,5 χρόνια. Όχι, ο Λάμπρος δεν με φέρνει ποτέ σε δύσκολη θέση. Ήμουν 19 όταν τον γνώρισα. Ήταν 37. Λες σε ένα 19χρονο θέλω να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά;. Φυσικά μιλάμε, κάνουμε εκπομπή μαζί στο ραδιόφωνο κάθε μέρα» απάντησε η Έλενα Κώνστα, η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.