Κορίτσι του GNTM στο ΣΚΑΪ - Αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας

Πανικός στην ελληνική τηλεόραση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κορίτσι του GNTM στο ΣΚΑΪ - Αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να γίνει στην ελληνική τηλεόραση μιας και ένα κορίτσι του GNTM, μιας και ένα κορίτσι του GNTM θα βρεθεί στο ΣΚΑΪ και μάλιστα θα αναλάβει το ρόλο παρουσιάστριας στο κανάλι σε μία εκπομπή - έκπληξη.

Στη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έγινε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με μία διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μοντέλων του STAR, η οποία μάλιστα ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν.

Αυτό το κορίτσι του GNTM θα γίνει παρουσιάστρια στο ΣΚΑΪ

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία θα πάρει τη θέση της Κάλλιας Ελευθερίου στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι», παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε, πως η νικήτρια του φετινού GNTM, αποφάσισε να κάνει μία τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της. Δείτε εδώ το νέο της hair look και θα πάθετε πλάκα!

Δείτε την Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM να ποζάρει με το μαγιό και να μοιράζει "εγκεφαλικά"

H Κάτια από το GNTM ποζάρει μόνο με το μαγιό της και "κόβει" την ανάσα, έχει απίστευτο σώμα και θα πάθετε πλάκα μόλις την δείτε. Η ίδια ξεκίνησε τις πρώτες της φωτογραφίσεις και όλο υπερηφάνεια ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Κάτια Ταραμπανκό πριν το GNTM είχε εμφανιστεί σε ελληνικές σειρές και σε βίντεο κλιπ, ωστόσο έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μοντέλων. Μάλιστα ήταν μία από τις δύο νικήτριες του διαγωνισμού.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, και ποστάρει διάφορες φωτογραφίες. Μάλιστα χθες ανέβασε και τις πρώτες τις φωτογραφίσεις με μαγιό.Η Κάτια έκανε την πρώτη φωτογράφισή της για γνωστή εταιρεία μαγιό και μας άφησε "κάγκελο" με το κορμί της.

Την είχαμε δει στις οντισιόν του GNTM με μαγιό βέβαια, ωστόσο είχαμε ξεχάσει ότι διαθέτει τόσο άψογες αναλογίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

undefined

undefined