Κέισι Μίζιου: Έκανε αποκάλυψη για το GNTM - «Δεν έχουμε ξαναμιλήσει...»

Κανείς δεν το περίμενε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κέισι Μίζιου: Έκανε αποκάλυψη για το GNTM - «Δεν έχουμε ξαναμιλήσει...»

Η Κέισι Μίζιου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων έκανε και μία τρομερή αποκάλυψη για το GNTM και για κάποια πρόσωπα του ριάλιτι, με τα οποία δεν έχει ξαναμιλήσει μέχρι και σήμερα, γεγονός που κανείς δεν περίμενε.

Η Κέισι ήταν μία από τις τρεις φιναλίστ του διαγωνισμού και βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη στον πολυσυζητημένο τελικό, με το βραβείο τελικά να "σπάει" στα δύο και να παίρνει το μισό η Κάτια και το άλλο μισό η Άννα Μαρία.

Το όμορφο μοντέλο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και πλέον συνεχίζει να δουλεύει αδιάκοπα και να χτίζει την καριέρα της στον χώρο.

Τα μάθατε βέβαια για μία συμπαίκτρια της Κέισι από το GNTM που θα γίνει παρουσιάστρια στο ΣΚΑΪ; Δείτε εδώ ποια είναι και θα μείνετε παγωτό!

Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αναφέρθηκε στο ριάλιτι και στις σχέσεις που έχει σήμερα με τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής που έδειχναν να την συμπαθούν ιδιαίτερα.

Κέισι GNTM

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Κέισι Μίζιου για το GNTM

«Με την κυριά Καγιά δεν έχω ξαναμιλήσει μετά το παιχνίδι, δεν έτυχε. Με τον κύριο Μπράτη έχω ανταλλάξει κάποια μηνυματάκια, είναι γλυκύτατος. Με τον κύριο Σκουλό, επίσης, δεν έτυχε, αλλά ελπίζω να συνεργαστώ έξω από το παιχνίδι, όπως και με όλους τους υπόλοιπους κριτές», ανέφερε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.