Το μήνυμα όλο νόημα της Μελίνας Ασλανίδου για τον έρωτα

Αινιγματική ανάρτηση από την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το μήνυμα όλο νόημα της Μελίνας Ασλανίδου για τον έρωτα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα αναφερόμενη στον έρωτα, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά στους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με το τι είναι αυτό που εννοεί.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι πολύ συχνά φροντίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με τους followers της.

Εκφράζει τις σκέψεις της, ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες και ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις καθημερινές της δραστηριότητες. Πριν από λίγο ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου αποφάσισε να κάνει μία λίγο πιο ξεχωριστή ανάρτηση η οποία επικεντρώθηκε στο θέμα του έρωτα.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι η Μελίνα Ασλανίδου είναι πολύ ερωτευμένη και μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στην Κρήτη μαζί με τον σύντροφό της. Δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτό είναι το μήνυμα όλο νόημα της Μελίνας Ασλανίδου για τον έρωτα

«Ο έρωτας είναι για τους φωτισμένους», έγραφε η φωτογραφία που ανέβασε η αγαπημένη τραγουδίστρια στο Insta Story της.

Μελίνα Ασλανίδου σχέση

Η Μελίνα Ασλανίδου είχε καταφέρει να συγκλονίσει και με ένα άλλο μήνυμα που είχε στείλει

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι καθημερινή χρήστης των social media και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποιεί, αλλά και live στα οποία την έχουμε δει να τραγουδά μαζί με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και να απαντά σε διάφορες ερωτήσεις τους.

Ενώ, πολλές φορές μας έχει καλημερίσει μέσα από αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας και μοιράζοντας διάφορες φωτογραφίες της. Όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω και περνάει ένα δυνατό μήνυμα.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία με ένα δυνατό μήνυμα λέγοντας. «Είσαι συνέχεια μόνος σου αν δεν είσαι εκεί για εσένα» έγραψε η τραγουδίστρια. Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε και μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Θα πάθετε πλάκα όταν την δείτε.

Δείτε την ανάρτηση:

Μελίνα Ασλανίδου Instagram μήνυμα