Μελαχρινή και αγνώριστη η Μαρία Ηλιάκη - Έτσι δεν την έχεις ξαναδεί

Και πάλι κούκλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελαχρινή και αγνώριστη η Μαρία Ηλιάκη - Έτσι δεν την έχεις ξαναδεί

Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία είναι μελαχρινή και εννοείται αγνώριστη. Είναι σίγουρο πως έτσι, δεν έχεις ξαναδεί ποτέ την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Είναι σε κάθε περίπτωση, μία πολύ μεγάλη φαν των throwback φωτογραφιών και γι' αυτό το λόγο, φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους πολύ συχνά με φωτογραφίες από το παρελθόν της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, όταν αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, με την ίδια να σχολιάζει, αστειευόμενη, πως είναι η πρώτη επαγγελματική της φωτογραφία.

Μία thowback φωτογραφία είδαμε βέβαια και από τη Νατάσα Μποφίλιου. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Όπως θα δείτε, η Μαρία Ηλιάκη είναι μελαχρινή με μακριά μαλλιά και η εμφάνισή της δεν έχει καμία σχέση με το πως είναι τώρα.

Λίγο καιρό πριν ανεβάσει τη φωτογραφία στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη τα είχε βάλει με μία follower της

Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ όμορφη φωτογραφία, στην οποία αποφάσισε να μην κάνει καμία επεξεργασία και να την αφήσει χωρίς καθόλου φίλτρα που θα άλλαζαν το πρόσωπό της.

Κάτω από την εν λόγω φωτογραφία, η αγαπημένη παρουσιάστρια προσέθεσε τη λεζάντα «I close my eyes and I see better», που σημαίνει ότι βλέπει καλύτερα όταν κλείνει τα μάτια της.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτέλεσε αφορμή για μερικά αρνητικά σχόλια που θέλησαν να της κάνουν κάποιοι κακοπροαίρετοι, σχολιάζοντας το γεγονός πως φαίνεται το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς τα φίλτρα.

Η Μαρία Ηλιάκη φυσικά έσπευσε να απαντήσει σε όλα αυτά τα σχόλια που μίλησαν για την εμφάνισή της χωρίς τα φίλτρα, χωρίς να αφήσει κουβέντα να πέσει κάτω, μιας και είναι γνωστή τόσο για την ετοιμολογία της όσο και για την αμεσότητά της.

Ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια δεν δείχνει να πτοείται από τα σχόλια αυτά και προσπαθεί να περάσει όσο πιο όμορφα γίνεται τις μέρες της με τον αγαπημένο της. Δείτε εδώ το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσαν για την επέτειό τους.

Αυτά είναι τα σχόλια που έκαναν έξαλλη την Μαρία Ηλιάκη

Ένας από τους followers της, της έγραψε: «Καλά κάνεις και τα κλείνεις γιατί από ότι βλέπω όσο περνάνε τα χρόνια… πάει και η ομορφιά… μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά», με την Μαρία να του απαντά: «Αχ είσαι λίγο βλάκας εσύ μωρέ…».

Στη συνέχεια, ακόμα μία διαδικτυακή της φίλη θέλησε να σχολιάσει τη φωτογραφία της, γράφοντας: « Ε ρε άμα βγουν τα φίλτρα». Η Μαρία Ηλιάκη φυσικά δεν άφησε αυτό το σχόλιο να περάσει έτσι και με τη σειρά της, της απάντησε: «Σιγά μην καταπιείς τη γλώσσα σου».

Μαρία Ηλιάκη σχόλια