Νατάσα Μποφίλιου: Στη «φόρα» φωτογραφία από το παρελθόν της

Δε θα την αναγνωρίζατε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νατάσα Μποφίλιου: Στη «φόρα» φωτογραφία από το παρελθόν της

Στη «φόρα» βγήκε σήμερα μία φωτογραφία από το παρελθόν της Νατάσας Μποφίλιου, την οποία δεν είχε δει κανείς. Η αγαπημένη τραγουδίστρια τότε ήταν πολύ πιο νέα και σίγουρα πολύ διαφορετική απ' ότι είναι τώρα. Μελαχρινή και χαμογελαστή, πόζαρε με το ολόσωμο μαγιό της.

Πρόκειται για μία από τις τραγουδίστριες που προτιμούν να μην δημοσιεύουν πολλές πληροφορίες από την προσωπική τους ζωή. Για το λόγο αυτό, δεν είναι και τόσο ενεργή στα social media.

Βέβαια να σημειώσουμε πως η Νατάσα Μποφίλιου έχει καταφέρει και τώρα να χάσει πάρα πολλά κιλά. Δείτε εδώ πώς κατάφερε να χάσει 16 κιλά.

Ωστόσο εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε, μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Η Νατάσα Μποφίλιου, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, είναι πολύ διαφορετική στη συγκεκριμένη φωτογραφία, αν και βέβαια είναι πολύ νέα.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το παρελθόν της Νατάσας Μποφίλιου

Νατάσα Μποφίλιου αδύνατη

Πριν από μερικές μέρες, η Νατάσα Μποφίλιου έκανε μία έκκληση μέσα από το Instagram της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νατάσα Μποφίλιου θέλησε να κάνει μία έκκληση προς όλους όσους ενδιαφέρονται να διαμαρτυρηθούν για το θέμα των καλλιτεχνών προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με τη θέση των καλλιτεχνών σε μία εποχή που η χώρα έχει πληγεί από τον κορωνοϊό και για το λόγο αυτό, η Νατάσα Μποφίλιου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έκανε κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να συγκεντρωθούν σήμερα προκειμένου να διαδηλώσουν.

Η τραγουδίστρια ενημέρωση πως η διαδήλωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος και προειδοποίησε τον κόσμο μάλιστα, να πάρει μαζί και τη μάσκα του προκειμένου να είναι προστατευμένος, ενώ πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για το θάνατο που την τσάκισε.

Αυτή είναι η έκκληση που έκανε η Νατάσα Μποφίλιου

Νατάσα Μποφίλιου κάλεσμα

Λίγα λόγια για τη Νατάσα Μποφίλιου που έκανε έκκληση

Η Νατάσσα Μποφίλιου (Αθήνα, 18 Απριλίου 1983) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια και μουσικός.

Η πορεία της στο τραγούδι ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στις συναυλίες του Χρόνη Αηδονίδη. Το 2004 συμμετείχε στην δεύτερη ακρόαση νέων ερμηνευτών που πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Μικρή Άρκτος του Παρασκευά Καρασούλου, όπου διακρίθηκε και ακολούθως συμμετείχε με δύο τραγούδια στο άλμπουμ "Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου".

Το 2005 κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο ο πρώτος της προσωπικός δίσκος σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Κώστα Τσίρκα, με τίτλο "Εκατό μικρές ανάσες".