Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στην κουζίνα και... μεγαλούργησε

Το λαχταριστό γλύκισμα που ετοίμασε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στην κουζίνα και... μεγαλούργησε

Η Αθηνά Οικονομάκου για μία ακόμα μέρα μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της και κατάφερε να μεγαλουργήσει με το γλυκό που μαγείρεψε. Η ηθοποιός ανέβασε τη συνταγή της στο Instagram και το μόνο σίγουρο είναι πως θα την αγαπήσεις.

Όπως όλα δείχνουν η μαγειρική έχει γίνει η νέα τέχνη την οποία εξασκεί η αγαπημένη ηθοποιός μιας και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις νέες λαχταριστές συνταγές που φτιάχνει.

Το χόμπι αυτό ξεκίνησε ενώ βρισκόμασταν ακόμα σε καραντίνα, όταν η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν διαρκώς στο σπίτι μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου», είχαν προσωρινά παγώσει. Πριν λίγες ημέρες πόζαρε και με το πιο αγαπημένο της πρόσωπο. Δείτε την τρυφερή ανάρτηση

Έτσι μεγαλούργησε στην κουζίνα η Αθηνά Οικονομάκου

Σήμερα λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να ετοιμάσει ένα υπέροχο γλύκισμα για τον γιο της και το προκάλεσε πανικό στο Instagram!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες από τη διαδικασία του μαγειρέματος και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι μόλις είδαμε τα insta story που δημοσίευσε η αγαπημένη ηθοποιός μας τρέξανε τα σάλια.

Αθηνά Οικονομάκου μαγειρική

Μπορεί σήμερα να μπήκε στην κουζίνα και να μεγαλούργησε, ωστόσο τις προάλλες, η Αθηνά Οικονομάκου είχε μία ρομαντική απόδραση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Την οικογενειακή τους χαρά, έχει συμπληρώσει ο γιος τους Μάξιμος και οι τρεις τους ζουν όμορφες στιγμές.

Μπορεί τόσο καιρό με την καραντίνα, να μην βγαίναμε πολύ έξω, ωστόσο αυτή την φορά η ηθοποιός και ο σύζυγος της βρέθηκαν λίγο πιο έξω από την Αθήνα να κάνουν το μπάνιο τους και να χαλαρώσουν.

Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση από το μαγικό μέρος που πήγανε. Η ίδια ανέβασε την θάλασσα και μας έδειξε πως απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές της.

Δείτε την ανάρτηση:

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος