Ελένη Χατζίδου: Πήγε να κάνει πρόβα νυφικού κι έστησε ολόκληρο γλέντι!

Κανονικός χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Πήγε να κάνει πρόβα νυφικού κι έστησε ολόκληρο γλέντι!

Η Ελένη Χατζίδου ετοιμάζει σιγά σιγά τον γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου και έτσι σήμερα, πήγε με μία καλή της φίλη να κάνει πρόβα νυφικού. Ωστόσο, παρέα με τον σχεδιαστή της και την υπόλοιπη παρέα της, κατάφερε να στήσει ολόκληρο γλέντι!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δείχνει να ανυπομονεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, καθώς έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγο καιρό πριν.

Κάθε νύφη δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχει το στήσιμο ενός γάμου, ωστόσο η Ελένη Χατζίδου δείχνει να το διασκεδάζει με την ψυχή της.

Μάλιστα, μπορεί αυτόν τον καιρό οι επαγγελματικές της δραστηριότητες να είναι κάπως αυξημένες λόγω της συμμετοχής της στο J2US, ωστόσο η Ελένη Χατζίδου απολαμβάνει κάθε λεπτό. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο του J2US, ακούσαμε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια από τον Ετεοκλή με την ίδια να συγκινείται. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

Οι ετοιμασίες για το γάμο, όμως, συνεχίζονται κανονικά και χθες, η Ελένη Χατζίδου, μαζί με την κουμπάρα της Ειρήνη Ζέη, βρέθηκε στο ατελιέ του Stylianos για να κάνει πρόβα νυφικού. Και όπως καταλαβαίνεις εκεί στήθηκε ένα μικρό pre wedding party με την Ελένη Χατζίδου να τραγουδά και τον σχεδιαστή και τους φίλους της να κρατούν το κέφι αμείωτο!

Πριν πάει στην πρόβα νυφικού της, η Ελένη Χατζίδου έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας… Πέρα από ψηφοφορίες λοιπόν κ ερμηνείες,που φυσικά μας ενδιαφέρουν πολύ κ τα δυο αλλά πραγματικά το ταξίδι είναι υπέροχο κ είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει ακόμα κ ως εδώ,μας έχει στείλει μηνύματα πολύς κόσμος… «Σπουδαία στάση ζωής» «τυχερή που είσαι Ελένη» «από σήμερα βλέπω τα πράγματα με διαφορετική μάτια». Ακόμα και μια φίλη μου μου έστειλε «Ελένη όλα αυτά που είπε ο άντρας σου με βάλανε σε σκέψεις… από σήμερα θα είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος» Χαιρόμαστε πολύ, απίστευτα πολύ

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψη