Ο Νικηφόρος από τις «Άγριες Μέλισσες» όπως δεν τον έχεις ξαναδεί - Ποζάρει εντελώς γυμνός

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ο Νικηφόρος από τις «Άγριες Μέλισσες» όπως δεν τον έχεις ξαναδεί - Ποζάρει εντελώς γυμνός

Ο Νικηφόρος από τις «Άγριες Μέλισσες» όπως δεν τον έχεις ξαναδεί. Ο ηθοποιός ποζάρει γυμνός για τις ανάγκες θεατρικής παράστασης και μας δείχνει το γυμνασμένο του σώμα που κλέβει τις εντυπώσεις σίγουρα.

Ο ηθοποιός είχε παίξει στο θέατρο και είχε «κολάσει» στην παράσταση με το σώμα του και τους κοιλιακούς του αφού είχε ανέβει γυμνός στη σκηνή.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα καναδικά έργα που παρουσιάστηκαν στη χώρα του τα τελευταία χρόνια: το «This is War» της νεότατης συγγραφέως Χάνα Μόσκοβιτς.

Εκεί λοιπόν ο Αναστάσης Ροϊλός εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή!

Ο ηθοποιός πριν γίνει ευρέως γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του Νικηφόρου, στις Άγριες Μέλισσες, είχε συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις αλλά και κινηματογραφικές παραγωγές και σε όλες έχει ξεχωρίσει.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ωστόσο, ο Γιώργος Σουξές έκκανε πιπεράτο spoiler για Ενωμοτάρχη - Ρίζω. Πρόδωσε την συνέχεια για τις Άγριες Μέλισσες σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο Youyweekly

Ποιος είναι ο Νικηφόρος από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Ανάστασης Ροϊλός σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου – Σχολή Καλών Τεχνών, ΑΠΘ και παρακολούθησε εργαστήρια με τον Θ. Τερζόπουλο και T. Suzuki (Toga-Mura, Ιαπωνία). Σεμινάρια σύγχρονου χορού/κίνησης με τους RootlessRoot, την Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου, Nikolai Karpov, Amalia Bennet, ψυχοδράματος με τον Αντώνη Λιοδάκη, Theatre of the Oppressed με τον Adrian Jackson.

Στο θέατρο συνεργάστηκε με τους V. Fokin («Hamlet», International Theatre Festival of Toga, Japan) Δ. Κωνσταντινίδη («Insenso» μονόλογος, Σύστημα Αθήνα 2014, «Δον Ζουάν», «Κάτω από το Γαλατόδασος», «Η Σονάτα των Φαντασμάτων»), Θ. Μοσχόπουλο («Η Ιφιγένεια στη Χώρα των Ταύρων», A. Dilworth («This is War»), Σ. Μιχαηλίδου («ο Σιμιγδαλένιος»), Τ. Ράτζο («το σκλαβί»), Κ. Γεράρδο («Μια Άλλη Κίνηση»), Κ. Βόμβολο-Κ. Βασιλειάδου («Βόυτσεκ», Prague Quadrennial Fest.), Π. Δανελάτο («Παναγία των Παρισίων»).

Στον κινηματογράφο μερικές από τις μικρού μήκους που έχει συμμετάσχει είναι: «Αστάρτη», «Yawth», «Νόμος 9023», «Συνάψεις», «White Collar», «The Activists», «Τι πήγε στραβά», και μεγάλου μήκους «Κακή Αρχή», «Ghost@net», «Ψυχή Βαθιά».

Είναι και αθλητής ξιφασκίας.

Οπως φαίνεται από το Instagram του αγαπά τις μηχανές