Τηλεοπτική έκπληξη: Με δική του εκπομπή στον ALPHA ηθοποιός από τις 8 Λέξεις;

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τηλεοπτική έκπληξη: Με δική του εκπομπή στον ALPHA ηθοποιός από τις 8 Λέξεις;

Μια τηλεοπτική έκπληξη αποκάλυψαν στην «Φωλιά των Κου Κου», καθώς ένας ηθοποιός από τις 8 Λέξεις, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να πάρει την δική του εκπομπή στον Alpha. Ποιο θα είναι το project που θα παρουσιάσει;

Ποιος είναι ο επικρατέστερος Bachelor μετά τον Ντάνο για το νέο reality σχέσεων του Alpha; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όταν του έγινε πρόταση από το κανάλι για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, να είναι δηλαδή ο Bachelor που θα διεκδικήσουν οι παίκτριες, είχε πει ένα ηχηρό όχι. Ποιος είναι, λοιπόν, ο υποψήφιος περιζήτητος εργένης;

ALPHA 8 λέξεις Αλέξης Παππάς

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή είναι νέος, ωραίος, τον έχουμε γνωρίσει μέσα από την τηλεόραση και έχει παίξει και σε σίριαλ. Είναι ο Αλέξης Παππάς.

Ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος παίζει στις 8 λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου, συγκεντρώνει τις περισσότερες υποψηφιότητες να γίνει ο πιο περιζήτητος εργένης. Μην παραλείψετε να δείτε κι αυτό το αποκλειστικό για την σειρά. Η Εύα παίρνει την κόρη της και φεύγουν από την Ελλάδα!

8 Λέξεις: Ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός μας τα έδειξε όλα - Ποιος είναι;

Ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «8 Λέξεις», μας τα έδειξε όλα στο Instagram με μια φωτογραφία του. Ποιος είναι;

Ο συγκεκριμένος, είναι κούκλος, έχει απίστευτο κορμί, αλλά είναι δεσμευμένος εδώ και αρκετούς μήνες και όπως φαίνεται πολύ ερωτευμένος. Βέβαια, θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού τον ενδιαφέρει να απασχολεί μόνο με την δουλειά του.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος με μια φωτογραφία του "κόλασε" όλες τις θαυμάστριες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός, πόζαρε στη φύση... ολόγυμνος και μας έδειξε το απίστευτο κορμί του.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο οι διαδικτυακές του φίλες, έσπευσαν να του σχολιάσουν... σοκαρισμένες, ενώ τα likes έπεσαν σαν την βροχή. Ωστόσο, το κορμί της συντρόφου του, το έχετε δει; Είναι απίστευτο.