Μαρίνα Πατούλη: Έκλεψε τις εντυπώσεις με το μίνι φόρεμα της - Όλοι κοίταγαν τα πόδια της

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μαρίνα Πατούλη: Έκλεψε τις εντυπώσεις με το μίνι φόρεμα της -  Όλοι κοίταγαν τα πόδια της

Η Μαρίνα Πατούλη έκλεψε τις εντυπώσεις με το μίνι φόρεμα της και όλοι κοίταγαν τα πόδια της. Η ίδια διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και σε κάθε της εμφάνιση ξεχωρίζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές, καθώς είναι μια γυναίκα με στυλ.

Τα εγκαίνια της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισίας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης παρουσία πολλών εκπροσώπων του πολιτικού χώρου. Μετά την καραντίνα, το Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος» πήρε και πάλι ζωή και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μίνι της Μαρίνας Πατούλη που φάνηκαν τα πόδια της

Τα εγκαίνια που είχαν αναβληθεί λόγω των συνθηκών για τον κορονοϊό έγιναν τελικά χθες το βράδυ παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του Μητροπολίτη κ. κ. Κύριλλου των Υπουργών Μάκη Βορίδη, Νίκη Κεραμέως, Κωστή Χατζηδάκη, Γιώργου Κουμουτσάκου, Άδωνι Γεωργιάδη των βουλευτών Θόδωρου Ρουσόπουλου, Γιώργου Κερίδη, Κώστα Ζαχαριάδη, του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη ,της Αντιπεριφερειάρχου Λουκίας Κεφαλογιάννη και πολλών ακόμη. Πριν λίγο καιρό είχε κλέψει τις εντυπώσεις πάλι με το κόκκινο φόρεμα της δίπλα στον σύζυγο της που είχε τα γενέθλια του.

Φυσικά, τις εντυπώσεις έκλεψε για μια ακόμη φορά η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, η εντυπωσιακή Μαρίνα Πατούλη. Η ίδια επέλεξε ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα και ψηλά πέδιλα με τακούνι. Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στα εγκαίνια τις έκθεσης και τράβηξε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας με τα πόδια της που ξεχώριζαν μέσα από το μίνι φόρεμα της.

«Στα εγκαίνια τις 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισίας. Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και την ευέλικτη και ασφαλή προσαρμογή στις νέες συνθήκες που επέβαλε ο covid 19», έγραψε στα social media η Μαρίνα Πατούλη και ανέβασε φωτογραφίες από τη βραδιά.

Δείτε την ανάρτηση της και τις φωτογραφίες:

Στα εγκαίνια τις 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς. Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και την ευέλικτη και ασφαλή προσαρμογή στις νέες συνθήκες που επέβαλε ο covid 19.

Posted by Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη on Thursday, June 4, 2020